bird
vrijdag 29 maart | 11.47 uur

Concert in de Gevleugelde Ezel

07-06-2021 13:25
uur
Delta pianotrio-3
• Het Delta Pianotrio bestaat uit pianiste Vera Kooper, violist Gerard Spronk en celliste Irene Enzlin. (Foto: aangeleverd)

POEDEROIJEN – In de Gevleugelde Ezel in Poederoijen vindt op zaterdag 19 juni voor het eerst in lange tijd weer een concert plaats. Het Delta Pianotrio speelt onder andere werken van Dvorak, Beethoven en Biber.

Het trio is in 2013 in Salzburg (Oostenrijk) opgericht door drie jonge Nederlandse musici: violist Gerard Spronk, celliste Irene Enzlin en pianiste Vera Kooper.

Veelbelovend
Het trio wordt door collega’s beschouwd als één van de meest belovende jonge ensembles en maakte naam met haar pure, compromisloze muzikaliteit, energie en de bereidheid dieper de muziek in te duiken dan vanzelfsprekend is.

De drie musici studeerden in Salzburg, Parijs en Bazel bij Wolfgang Redik (Wiener Klaviertrio), Antaon Kernjak, Rainer Schmidt (Hagen Quartet) en het Wanderer Trio. Ze zijn altijd op zoek naar nieuw repertoire en werken nauw samen met onder andere de Russische hedendaagse componiste Lera Auerbach.

Daarnaast geeft het trio regelmatig kamermuziek masterclasses en coaching aan jonge ensembles.

Reserveren
Het concert begint om 20:00 uur. Er kunnen maximaal 15 bezoekers bij zijn, zodat 1,5 meter afstand mogelijk is. De entree is 40 euro, inclusief hapjes en drankjes na afloop. Reserveren kan bij Mascha van Peijpe: 0418-673597 of Mascha.v.Peijpe@inter.nl.net

www.degevleugeldeezel.nl 

Tags

Delta Pianotrio,Gevleugelde Ezel