bird
donderdag 25 april | 18.01 uur

Clubkampioenen bij TV Maasdriel

05-10-2021 15:48
uur
Door: Martin van Hemert
011021_club kampioenen jeugd tv maasdriel-1
• Foto: aangeleverd

KERKDRIEL - Op het tennispark van tennisvereniging Maasdriel aan de Ipperakkeren in Kerkdriel is van 18 tot en met 24 september de clubkampioenschappen 2021 gespeeld. 

Aan het toernooi hebben zeventig spelers deelgenomen - op verschillende niveaus, in verschillende onderdelen; enkel, dubbel en gemend dubbel - bij zowel jeugd als senioren. Dit jaar werd gespeeld volgens de corona-richtlijnen, met als thema, 'betrokken en saamhorig, voor de eer de sfeer en voor de club en de cup'. "Het was een sportieve en gezellige tennisweek, die dankzij het prachtige weer en lokale sponsoren succesvol is verlopen", zo laat de vereniging weten.

Spannend
David van Zanten en Astrid Kogels-Libregts werden de clubkampioenen van Tennisvereniging Maasdriel. Bij de jeugd is dat Tijn Rijkers geworden. Hij wist in spannende wedstrijden af te rekenen met Emke Rijkers (tweede plaats) en Remco Pardoel (derde plaats).

Padel
Er zijn mooie prijzen voor de winnaars en de verloting beschikbaar gesteld. De hoofdprijs was een padel-racket, omdat er op dit moment drie nieuwe padelbanen op het tennispark worden aangelegd, waarmee het tennisaanbod in de Bommelerwaard wordt uitgebreid. De vereniging heeft als doel dat volgend jaar minimaal honderd leden aan deze jaarlijkse clubkampioenschappen deelnemen, met zowel tennis als padel.

www.tvmaasdriel.nl 

Tags

TV Maasdriel,clubkampioenschappen