bird
donderdag 28 maart | 19.26 uur

Burendag in Ammerzoden

17-09-2021 14:13
uur
thumbnail_NLdoet Ontmoetingstuin 1-3
• Burendag in de Ontmoetingstuin in Ammerzoden (foto: aangeleverd)

AMMERZODEN - Het tuinseizoen loopt op zijn einde en De dorpsraad Ammerzoden-Wordragen wil dit afsluiten met Burendag op zaterdag 25 september van 10:00 tot 14:00 uur in de Ontmoetingstuin. Iedereen is welkom. 

Dit jaar slaan de Dorpsraad Ammerzoden-Wordragen, Jeugd & Jongerenwerk Ammerzoden, Cello, het Zonnelied en Ontmoetingstuin Ammerzoden de handen ineen om samen Burendag te vieren. Uiteraard binnen de geldende coronarichtlijnen.

Er is een ontmoetingsmarkt georganiseerd en verschillende organisaties en verenigingen zullen aanwezig zijn. Zij zullen zichzelf daar presenteren met de activiteiten die ze organiseren met als doel om samen iets tegen de eenzaamheid te kunnen doen. Er wordt gewerkt om de tuin winterklaar te maken en er zijn kruiden en jam uit de tuin te koop.

Er is een gedichtenwedstrijd in samenwerking met Jeugd- en Jongerenwerk. De gedichten worden op verschillende plaatsen in de Ontmoetingstuin voorgedragen door de dichters. Iedereen is welkom om te werken in de tuin, te kijken, te luisteren, te wandelen en voor een lekker kopje koffie met gedicht in de Ontmoetingstuin en neem de buren mee!

Tags

Burendag,Ammerzoden