bird
vrijdag 07 augustus | 11.38 uur

Broodfonds Bommelerwaard start op 1 juli

20-06-2020 14:00
uur
broodfonds-1
• Vlnr. Marielle van Tienen, Paul Golembiewski, Arnoud Ringelberg en Lynette Ferwerda.

BOMMELERWAARD – In de Bommelerwaard start, ondanks de coronacrisis, op 1 juli een nieuw broodfonds. Een sociaal en financieel netwerk van en door lokale ondernemers.

Voor ondernemers valt het niet mee een goede Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te vinden. De meeste verzekeringen zijn duur en vaak niet erg scheutig en tijdig met uitkeren.

Financieel vangnet
Veel ondernemers hebben dan ook geen financieel vangnet als zij ziek worden. “Nu we aan de vooravond staan van een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering, kan een broodfonds een aantrekkelijk alternatief zijn”, aldus het bestuur van het nieuwe Bommelerwaardse broodfonds.

Elkaar steunen
In het broodfonds komen lokale ondernemers samen als lid. Elk broodfonds bestaat uit een groep van twintig tot vijftig zelfstandige ondernemers of zzp’ers, die collectief afspreken om elkaar te steunen bij ziekte.

Onderling vertrouwen
“Deze solidariteit valt bij moderne ondernemers in goede aarde”, legt voorzitter Lynette Ferwerda van het Broodfonds Bommelerwaard uit. “Omdat het kleinschalig en overzichtelijk is, weten de mensen in een broodfonds precies wat er met hun geld gebeurt. En dankzij het onderling vertrouwen blijft het een betaalbare oplossing.”

Naast voorzitter Lynette Ferwerda bestaat het bestuur uit secretaris Marielle van Tienen, penningmeester Arnoud Ringelberg en algemeen bestuurslid Paul Golembiewski.

In het Broodfonds Bommelerwaard is nog plaats voor nieuwe leden.

Meer informatie is verkrijgbaar via bommelerwaard@broodfonds.nl en staat op: www.broodfondsbommelerwaard.nl

Tags

broodfonds bommelerwaard,lynette ferwerda,marielle van tienen,arnoud ringelberg,paul golembiewski

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2