bird
woensdag 02 december | 00.44 uur

Boon’s Markt en Mainfreight winnen All-in werkgeversprijs

26-10-2020 15:50
uur
winnaar-2020-2
Foto: aangeleverd

BOMMELERWAARD – Boon’s Markt in Maasdriel en Mainfreight in Zaltbommel zijn de winnaars van de All-in werkgeversprijs Rivierenland 2020.

Dat is bekend gemaakt bij de start van de ‘Week naar de 1000 voorbeelden’. De winnaars van de werkgeversprijs zijn werkgevers, die werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie.

Ontplooien
“Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding”, aldus Werkzaak Rivierenland.

‘Op naar de 100.000 banen’, een initiatief van VNO-NCW, MKB Nederland en LTO Nederland organiseert elk jaar de landelijke ‘ Week van de 1000 voorbeelden’.

In de regio Rivierenland wordt invulling gegeven aan het initiatief door de werkgeversprijs voor inclusief ondernemerschap.

De prijs is niet alleen in Zaltbommel en Maasdriel uitgereikt, maar ook in Tiel, Culemborg, Buren, Neder-Betuwe, West-Betuwe en West Maas en Waal.

Vanwege Covid-19 is gekozen voor een digitale prijsuitreiking door de wethouders via een persoonlijke digitale boodschap. Die boodschappen zijn te zien op de website van RW POA Rivierenland (Regionaal Werkbedrijf en Platform Onderwijs en Arbeidsmarkt):  

 

Tags

all-in werkgeversprijs rivierenland

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2