bird
maandag 15 april | 20.25 uur

Bommelse Promenadeloop dit jaar op 13 april

02-04-2024 14:52
uur
110423_promenadeloopKoen
Het wordt de 23e editie van de Promenadeloop. Archieffoto: Koen Vandenput

ZALTBOMMEL – Tijdens de de Bommelse Promenadeloop op zaterdag 13 april kunnen deelnemers er net als vorig jaar voor kiezen te wandelen in plaats van hard te lopen.

De Promenadeloop wordt dit jaar voor de 23e keer georganiseerd door de Brandwijk Bommelerwaard Runners. Zoals gebruikelijk staat dit gezellige sportevenement in het teken van het goede doel: Stichting Roparun, hulp aan mensen met kanker.

Steeds meer basisscholen doen mee aan de Scholierenloop en honderden kinderen in de gemeenten Maasdriel en Zaltbommel gaan dan ook op pad om geld in te zamelen voor het goede doel. Ze 'verzilveren' hun sponsorgeld door op 13 april sportief mee te doen. Voorafgaand aan de scholierenlopen starten om 14:30 uur de Prestatieloop en de WS Media Groep Bedrijvenloop (estafette).

Uitdaging
Sinds vorig jaar is het op de Promenadeloopdag ook mogelijk te wandelen voor het goede doel. De Wandelschoenen Specialist heeft weer een zeer gevarieerd wandelprogramma op de kalender staan. Kijk voor meer info op: www.wandelschoenenspecialist.nl of informeer in de winkel (Waterstraat 5, Zaltbommel).

De Promenadeloop is dan ook voor elke loper, van laag tot een wat gevorderd niveau, een gezellige sportieve uitdaging. Huisorkest Zwajé de la Mimol, de Roparunvogel en clowns Bop en Herrie zorgen voor extra sfeer op het parcours. Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.bommelerwaard-runners.nl

Tags

Promenadeloop,Brandwijk Bommelerwaard Runners