bird
vrijdag 26 april | 09.59 uur

Bommelse Bonweken met mooie prijzen

11-11-2021 15:30
uur
Door: Martin van Hemert
Zaltbommel binnenstad
• Foto: Bommelerwaardgids

ZALTBOMMEL - De Bommelse bonweken vinden dit jaar plaats van 13 november tot en met 24 december. 

Tijdens deze periode kunnen klanten hun aankoopbonnen van ondernemers in de binnenstad, de supermarkten aan de Steenweg en van de ondernemers op de Zaltbommelse warenmarkt met daarop vermeld hun naam, mailadres en telefoonnummer inleveren. Daarmee maken ze kans op mooie prijzen.

De kassabonnen kunnen gescand worden via de website van Beleef Zaltbommel of direct achter gelaten worden in de inleverdoos, die bij iedere ondernemer in de binnenstad aanwezig is. Wekelijks is er een trekking en maakt men kans op een prijzenpakket, dat samengesteld is met een bijdrage van allerlei ondernemers.

Ballonvaarten
Op 31 december is de eindejaarsklapper en worden onder alle ingeleverde kassabonnen drie Beleef Zaltbommel ballonvaarten verloot voor twee personen.  De ondernemers, verenigd onder de vlag van Beleef Zaltbommel zetten zich komende weken met elkaar in om hun gasten gastvrij welkom te heten in de historische binnenstad. Op zaterdag 13 november brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan de stad. 

Fiepweek
Op 13 november start ook de landelijke Fiepweek, die Zaltbommel niet ongemerkt voorbij laat gaan. De gehele week zijn er activiteiten die het werk van Fiep Westendorp levend houden. Van 26 tot 28 november zijn er vele Black Friday-acties, met een speciale Black Friday shopping night.

Voor wie Zaltbommel wil beleven, zetten ondernemers hun winkels op vrijdagavond 17 december in kaarslicht tijdens candle light shopping. Ook zaterdag 18 en zondag 19 december is de Zaltbommelse binnenstad vol van kerstsfeer en beleving.

Tags

Bommelse Bonweken,Beleef Zaltbommel