bird
woensdag 02 december | 01.03 uur

Bladgoud Bloemen is ‘net een snoepwinkel’

19-10-2020 10:45
uur
Door: Dominik Morawiak
bladgoudbloemen-2
• Angela Gieles en Suzan Roeters in hun nieuwe winkel. (Foto: Koen Vandenput)

AMMERZODEN - Ammerzoden heeft een nieuwe bloemenzaak aan de Kerkstraat: Bladgoud Bloemen. Klanten kunnen er terecht voor verse bloemen uit lokale kwekerijen, maar ook voor diverse, handgemaakte woonitems.

Apetrots kijken de eigenaressen Angela Gieles (37) en Suzan Roeters (34) over hun gloednieuwe winkel. De twee vriendinnen komen uit Ammerzoden en ze hebben al een langere tijd ervaring in de bloemenbranche.

“Ik runde zo’n drie jaar een winkel bij een kwekerij in de buurt. In die tijd is ook Suzan bij mij komen werken”, vertelt Angela. “Eerder dit jaar kwam dit pand in het midden van het dorp vrij en we waren gelijk enthousiast om hier een eigen bloemenzaak te starten – de locatie is uitstekend en dankzij grote ramen is er veel licht binnen.”

Verbouwing
Twee maanden lang hebben Angela en Suzan hard gewerkt aan de verbouwing van het pand. “Voorheen zat hier een kledingzaak met vooral zwarttinten. Het was even werk om alles op te knappen, maar we hebben alles zelf gedaan, inclusief de meubels”, vertellen de dames vol enthousiasme. De winkel ziet er fris en licht uit met kleuren wit, roze en goud. Bij binnenkomst word je verwelkomd door de geur van verse plukbloemen.

Onderscheiden
De twee ondernemers willen zich onderscheiden met hun service en assortiment. Suzan: “Wij willen onze klanten goed leren kennen en wij denken met elke klant mee bij het samenstellen van een boeket. We willen mensen het gevoel geven alsof het een snoepwinkel is.”

Accessoires
De dames bieden ook diverse accessoires aan, zoals vazen en potten. “Veel producten zijn handgemaakt door kunstenaars uit het hele land. Op deze manier willen we kleine kunststudio’s steunen”, licht Angela toe.

De eigenaressen kijken tevreden terug op de eerste dagen na de opening. Vanwege corona is een deel van hun inkomsten uit het versieren van evenementen weggevallen. Des te meer hebben de twee vriendinnen al plannen voor de uitbreiding van hun zaak.

Bezorgservice
Angela: “Wij zijn onlangs een bezorgservice in de buurt begonnen en binnenkort openen we de webshop www.bladgoudbloemen.nl om het onze klanten nog makkelijker te maken.”

Klanten kunnen het tweetal nu al volgen op hun instagram-account (@bladgoudbloemen), waar ze regelmatig mooie foto's posten van boeketten en accessoires.

Dominik Morawiak

 

Tags

bladgoud bloemen,angela gieles,Suzan Roeters

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2