bird
vrijdag 03 mei | 16.00 uur

Bedrijventerreinen van Zaltbommel krijgen glasvezel

11-08-2022 12:04
uur
glasvezel-3
Foto: Adobe Stock

ZALTBOMMEL - Op de bedrijventerreinen De Ooijk, De Wildeman, Van Voordenpark en Hogeweg in Zaltbommel gaat DELTA Netwerk glasvezel aanleggen. Ook inwoners van de binnenstad en van de dorpen Aalst, Brakel, Gameren en Zuilichem kunnen zich nog aanmelden voor internet via glasvezel.

Meer dan twintig procent van de ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen heeft zich de afgelopen maanden ingeschreven voor glasvezel.

Start van schouw
De medewerkers van aannemer Selecta beginnen na de zomervakantie met de zogenaamde schouw. Ze gaan per adres bekijken waar de glasvezelaansluiting geplaatst kan worden. Meestal is dat in de meterkast.

Binnenstad
Bewoners van de dorpen Aalst, Brakel, Gameren, Zuilichem én van de de binnenstad van Zaltbommel kunnen zich nog steeds aanmelden voor internet via glasvezel. Meer informatie hierover staat op de website deltanetwerk.nl.

Aanmelden
Ondernemers en bedrijven van de bedrijventerreinen die zich alsnog willen aanmelden kunnen dat doen via een van de partners. Of wilt u meer weten over het glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk op de bedrijventerreinen? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zaltbommel en bekijk de status van uw adres.

Afspraak schouw
Wanneer iemand tijdens de schouw niet aanwezig is of zelf een tijdstip voor een afspraak wil kiezen, kan hij of zij vanaf 15 augustus contact opnemen met de klantenservice van Selecta. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 085-2731831 of via customer@selectaholding.com

 

Tags

glasvezel zaltbommel,delta netwerk

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie