bird
dinsdag 23 april | 13.42 uur

Bakkerij van Keulen lanceert ‘Worst Carnaval Ever’

01-02-2021 10:10
uur
Worst Carnaval ever bvk-2
Foto: Bakkerij Van Keulen

BOMMELERWAARD – Omdat carnaval 2021 waarschijnlijk de ‘worst carnaval ever’ wordt, lanceert Bakkerij van Keulen uit Gameren een worstenbroodjesbox met precies dat als slogan.

Het idee heeft als doel een glimlach te brengen op het gezicht van carnavalsvierders. Het idee blijkt niet alleen lokaal een schot in de roos, maar zelfs landelijk, gezien de hoeveelheid bestellingen die na een dag op de website zijn binnengekomen. De bestellingen komen inmiddels Brabant, Gelderland en Limburg, maar ook uit Zeeland, Terschelling en Groningen.

Verrassing
“De worstenbroodjes in de box zijn uitermate geschikt als verrassing voor je CFF, je Carnavals Friend Forever”, laat Van Keulen weten. “Op die manier kan hij of zij toch even aan ‘carnaval ruiken’ in een jaar dat samen worstenbroodjes eten na een wilde nacht vol polonaises er niet inzet.

Brievenbus
De brievenbusboxen worden op de vrijdag voor het ‘carnavalsweekend’ bezorgd.

Persoonlijk
In elke box ligt een grappig persoonlijk kaartje. De strekking van de tekst is in bijna alle gevallen: ‘jammer dat we jullie niet zien dit jaar, we missen jullie, volgend jaar gaan we weer’. 

www.worstcarnavalever.nl

Tags

bakkerij van keulen,worst carnaval ever