bird
vrijdag 09 december | 23.48 uur

3600 euro voor Bommelerwaards Fietsenproject dankzij Koekeloeretoere

27-09-2022 13:12
uur
Door: Martin van Hemert
270922-uitreiking-cheque-koekeloeretoere-2022.1810x1263x1
Foto: aangeleverd

ROSSUM - De Koekeloeretoere-tocht die Lionsclub De Bommelerwaard zondag organiseerde in samenwerking met Bistro In Petto heeft 3600 euro opgeleverd.

Het doel achter deze tocht is geld ophalen voor een regionaal goed doel. Dit jaar ging het om het ‘Bommelerwaardse Fietsenproject' van Elliz in Company uit Zaltbommel. Veertig enthousiaste equipes bestaande uit een keur van fraaie oldtimers, cabrio's en snelle newtimers hebben tijdens een 130 kilometer lange toertocht genoten van het Brabantse en Gelderse landschap.

(Tekst loopt door onde de foto)


De opbrengst: een supergezellige dag die begon en eindigde bij Bistro In Petto in Rossum en een totaalopbrengst van 3600 euro die wordt ingezet om het fietsenproject van Elliz in Company nog professioneler in te richten. Onder begeleiding en met aandacht voor elkaar knapt Elliz in Company oude fietsen op en maken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kennis met techniek. www. ellizincompany.nl/fiets-en-techniek

BWG TV maakte een reportage over de tocht. Deze video is hier te vinden. Lionsclub De Bommelerwaard verwacht ook in 2023 weer een Koekeloeretoere Toertocht met verrassende wendingen te organiseren. 

Tags

Koekeloeretoere,Elliz in Company