bird
donderdag 25 april | 01.28 uur

't Zusje zet zich in voor Stichting MVI

18-05-2021 00:00
uur
Door: Marlou van Dijk
Zusje-medewerkers_1-1
Medewerkers van 't Zusje maken de busjes van MVI helemaal spik en span (Foto: 't Zusje)

ZALTBOMMEL – ‘Wees een beetje lief voor elkaar’. Een gevleugelde uitspraak die helemaal in het straatje van ’t Zusje past en aanleiding voor een ludieke actie om stichting Mobiliteit Voor Iedereen (MVI) te steunen.

“Als horecazaak hebben we geen makkelijke tijd, zoals vele andere bedrijven in deze crisis. Maar dat zorgstichtingen zoals MVI het hard te halen hebben, gaat ons aan het hart. Daarom willen we de stichting steunen”, vertelt ’t Zusje.

Stichting MVI
Stichting MVI richt zich op minder mobiele ouderen die voor hun ontmoeting met anderen afhankelijk zijn van een zorgbus. Vanwege het schrappen van zorgvervoer door gemeenten dreigt een grote groep ouderen te vereenzamen. Al helemaal in deze tijd. Stichting MVI heeft als speerpunt deze eenzaamheid tegen te gaan. "Nu we voorlopig alleen buiten gasten mogen ontvangen, geeft dat wat ruimte voor andere mooie initiatieven. Al eerder besloten we om 14 zorgbusjes van MVI te sponsoren.

Veiling
Onze medewerkers hebben zich de laatste tijd ingezet om alle Zusjes helemaal spik en span te maken voor de heropening. Het leek ons een goed idee om de busjes van MVI ook helemaal spik en span te maken.” Een mooie eerste aanzet vindt 't Zusje, toch willen ze unaniem meer doen. 't Zusje heeft daarom een concept bedacht voor een donatie aan Stichting MVI. "Hopelijk kunnen we gauw ook binnen weer gasten ontvangen.” Daarom organiseert 't Zusje een veiling, waarbij de allereerste tafel van iedere vestiging wordt geveild. De hoogste bieder krijgt een complete VIP behandeling. Ze worden persoonlijk opgehaald en gebracht met één van de busjes van MVI en worden de gehele avond in de watten gelegd. En als klap op de vuurpijl? De opbrengsten van de veiling worden volledig gedoneerd aan stichting MVI.


Lees meer op www.zusjeveiling.nl

Tags

't Zusje,veiling,Stichting MVI