bird
vrijdag 07 augustus | 05.28 uur

't Stadscafé viert 25-jarig jubileum beetje anders

29-06-2020 09:15
uur
Door: Britta Alink
robmullerstads-1
• De nieuwe indeling van het terras bevalt heel goed.

ZALTBOMMEL – ’t Stadscafé op de Markt in Zaltbommel viert dit hele jaar het 25-jarig bestaan. De grote evenementen, die op de planning stonden, zijn vanwege corona geschrapt, maar andere jubileumacties gaan wel door.

Eigenaar Rob Muller is blij dat zijn goedlopende café sinds 1 juni weer open is. “Ik ben zeer tevreden over het nieuwe terras”, zegt hij. “Nu we het afgezet hebben en mensen via een speciale ingang naar binnen komen, is er veel meer rust. Gasten weten bij aankomst meteen of er nog een tafeltje vrij is, ze hoeven er niet zelf naar te zoeken. Ook de medewerkers ervaren het als erg plezierig.”

Plantenbakken
Rob is dan ook met de gemeente in overleg of hij de plantenbakken en de boompjes rondom zijn terras ook in de toekomst mag laten staan.

New York
Gasten kunnen de komende maanden ter ere van het jubileum nog meesparen om een (lokaal) goed doel te steunen en maken zelf kans op een lang weekend New York met kaartjes voor het concert dat Guus Meeuwis daar op 23 oktober geeft. “Het is nog niet helemaal zeker of het doorgaat, maar ik hoop het natuurlijk wel”, zegt Rob. Als de reis toch niet doorgaat, dan krijgt de winnaar een mooie alternatieve prijs.

Andere prijzen
Naast de hoofdprijs maken deelnemers aan de spaaractie ook kans op andere mooie prijzen, zoals met twee personen een avond bourgondisch genieten in ’t Zusje, een volledig verzorgde barbecue voor tien personen of een rondleiding met tien personen door een bierbrouwerij naar keuze.

Verjaardag
Wie op zijn verjaardag bij ’t Stadscafé in dit jubileumjaar komt eten krijgt een gratis hoofdgerecht. In de maand juli kan iedereen voor 25 euro per persoon onbeperkt spareribs komen eten, inclusief een drankje. In augustus zijn er onbeperkt mosselen en in september gamba’s.

Bommelweek
Rob vindt het jammer dat alle geplande zomerse evenementen in Zaltbommel niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen. Maar volgens Rob is de jaarlijkse braderie van Zaltbommel nog niet definitief afgeblazen. “We zijn aan het onderzoeken en met de gemeente in gesprek of er mogelijkheden zijn om toch een gedeelte van de Bommelweek te kunnen laten doorgaan”.

Tags

't Stadscafé,rob muller,stadscafé zaltbommel

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2