bird
woensdag 12 augustus | 17.09 uur

‘De Boekenplank’ bedankt trouwe klanten

06-07-2020 09:45
uur
Door: Britta Alink
boekenplank-2
• Lisanne Klop in haar winkel 'De Boekenplank'.

POEDEROIJEN – De Boekenplank heeft in de coronatijd een paar zeer drukke weken achter de rug. “Mensen wilden liever lokaal kopen, dan naar een stad rijden”, zegt eigenaresse Lisanne Klop.

In die bizarre weken kwamen veel mensen ansichtkaarten kopen, maar ook boeken en cadeautjes. “Ik zag echt een opwaartse lijn”, vertelt Lisanne.

Coronaproof
Samen met haar moeder, Marleen Klop, heeft ze winkel helemaal coronaproof gemaakt. Vanaf de ingang van het pand aan de Egter van Wissekerkeweg 5 gaan de klanten eerst door de doe-het-zelf-zaak Bakker. Daar komen ze op verschillende plekken al leuke spullen van De Boekenplank tegen: kasten vol boeken, maar ook accessoires.

Babykleertjes
De Boekenplank is in 2018 geopend en sinds die tijd behoorlijk uitgebreid. De nieuwste aanwinst is een complete collectie babykleertjes. “We hadden al wat kraamcadeautjes, maar kregen steeds meer vraag naar andere babyspulletjes”, vertelt Lisanne. “Zo zijn we steeds een beetje groter geworden.”

Dank-je-wel-dag
Om haar trouwe klanten te bedanken houdt de nog maar 18-jarige eigenaresse op zaterdag 11 juli een ‘Dank-je-wel-dag’. Buiten komt een mooi terras, waar bezoekers gratis koffie, gebak en ijs kunnen krijgen. Kinderen kunnen spelen in een ‘Waterpark’. Ook staat er een mini goede-doelen-markt opgesteld. Binnen wachten mooie aanbiedingen en acties.

Niet minder druk
Lisanne had verwacht dat het na de versoepelingen van de coronamaatregelen minder druk zou worden in haar winkel. Maar niets is minder waar: de mensen blijven gewoon komen. “Ook daarom organiseren we de ‘Dank-je-wel-dag’”, licht ze toe.

Zomervakantie
In de zomervakantie is de winkel twee weken gesloten: van 24 juli t/m zaterdag 8 augustus. Daarna veranderen de openingstijden. “We zijn vanaf dan ook tussen de middag geopend, maar we blijven niet meer elke dag tot acht uur ’s avonds open”, aldus Lisanne.

Nieuwe openingstijden
De nieuwe openingstijden vanaf 10 augustus zijn:

Van maandag t/m woensdag van 8:30 tot 18:00 uur.

Donderdag en vrijdag van 8:30 tot 20:00 uur.

Zaterdag van 8:30 tot 16:00 uur.

Tags

Lisanne Klop,De Boekenplank,Boekenplank Poederoijen

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2