bird
zaterdag 20 april | 06.37 uur

'Alle 30 Bommels' in december in De Poorterij

27-11-2020 15:45
uur
diederick3-2
• Naast 'Alle 30 Bommels' staan ook optredens gepland van Berrie Stevens. (Foto: De Poorterij)

ZALTBOMMEL – De Poorterij sluit het jaar feestelijk af. Met ‘Alle 30 Bommels, een kerstzinnige kerstbeleving’, voorstellingen van Diederick Ensink en Barrie Stevens én ‘De Grootste Kerstzinnige Etalage van Zaltbommel’.

“Ondanks de beperkingen blijven we mogelijkheden zien, laten we het hoofd niet hangen en zetten we met de MAX van 30 door”, laat directeur Ivo van Harmelen weten. ‘Alle 30 Bommels, een kerstzinnige beleving’ is de eerste en de laatste eigen productie van 2020. Alles draait daarbij om het getal 30. Dertig bezoekers in de theaterzaal, 30 minuten beleving en 30 elementen op het toneel.

Intiem feest
“Een intiem feest met veel moois van Bommelse bodem”, belooft Van Harmelen. “Een echt Bommelse kerstvertelling geschreven door een BB-ers (Bekende Bommelaar) en gelezen door verrassende en wisselende BB-er. Geen voorstelling is hetzelfde.”

30 dubbeltjes
De belevingen vinden plaats op zaterdag 12 december, om 14:00, 15:00 en 16:00 uur. De toegang is gratis, maar een donatie van 30 dubbeltjes wordt op prijs gesteld. In verband met Covid-19 is reserveren gewenst. Daarnaast staan twee andere voorstellingen op het programma.

Diederick Ensink
Op donderdag 3 december geeft Diederick Ensink zijn multi-instrumentale one-man-show ‘Diederick’s Debuut’. Diederick is onder andere bekend van zijn optredens in Holland Got’s Talent, diverse shows van Jeans, een aantal musicals en verschillende theatershows van Purper.

Barrie Stevens
Op 18 december gaat de eerste solovoorstelling van Barrie Stevens in première: ‘I’m an Artist’ In deze kleinschalige voorstelling zingt, danst en vertelt Barrie over zijn leven. Deze voorstelling vindt ook op 19 en 20 december plaats.

Kerstzinnige Etalage
De foyer van De Poorterij wordt ingericht als ‘De Grootste Kerstzinnige Etalage van Zaltbommel'.

Mensen die ‘Kerstzinnige' aanvulling hebben voor ‘Alle 30 Bommels' of voor de ‘Grootste Kerstzinnige etalage' kunnen mailen naar: receptie@de-poorterij.nl

Voor kaartverkoop en reserveren kan men terecht op de website: www.de-poorterij.nl

 

Tags

alle 30 bommels,de poorterij