over ons | adverteren | sitemap | contact

Afspraken over passend woningaanbod in Bommelerwaard


Deel deze pagina

De gemeente Zaltbommel maakte op maandag 12 december prestatieafspraken over een passend woningaanbod in de Bommelerwaard samen met de woningcorporaties Woonlinie, De Kernen, en de huurdersverenigingen. De woningcorporaties bouwen in 2017 circa 120 nieuwe huurwoningen in de gemeente Zaltbommel. Ook investeren ze in verduurzaming van de bestaande huurwoningen, door bijvoorbeeld het aanbrengen van isolatie en het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast willen de partijen een positieve bijdrage leveren aan de leefbaarheid van de dorpen en wijken.

Prestatieafspraken
Gemeente Zaltbommel en de woningcorporaties zetten met de prestatieafspraken samen de schouders onder de uitvoering van de Woonvisie Bommelerwaard. De afspraken gaan onder andere over de kwaliteit van de bestaande woningen, het aantal en soort woningen die nodig zijn, de betaalbaarheid en beschikbaarheid van de woningen en de kwaliteit van de woon- en leefomgeving in de Bommelerwaard. Ook zijn daarbij de rollen en verantwoordelijkheden van de gemeente en huurdersverenigingen benoemd.

Kaderafspraken en jaarafspraken
De prestatieafspraken bestaan uit twee onderdelen: kaderafspraken met de hoofdlijnen tot 2020 en de jaarafspraken die concreet zijn en jaarlijks worden herzien. De kaderafspraken zijn Bommelerwaard-breed gemaakt, dus samen met de gemeente Maasdriel en Woningstichting Maasdriel. De jaarafspraken gelden afzonderlijk tussen gemeenten en corporaties.

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden