?> Afscheid beheerder Arie Pot dierenpark Kerkdriel - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Afscheid beheerder Arie Pot dierenpark Kerkdriel


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Maandag 29 januari heeft wethouder De Vreede afscheid genomen van Arie Pot als beheerder van het dierenparkje in Kerkdriel. Arie Pot stopt na ruim 20 jaar om gezondheidsredenen.

Al lang beheerder
Arie Pot was al beheerder van het dierenpark toen het park nog op de plek van het huidige gemeentehuis lag. Arie is zo verzot op dieren dat hij in het dierenparkje ook eigen beestjes heeft; zijn geliefde pony’s. Door zijn gezondheid wordt het jammer genoeg steeds moeilijker voor hem om voor ze te zorgen.

Gemeente neemt de pony's over
“Meneer Pot is een gedreven, diervriendelijke en kostenbewuste beheerder. Hij is zeer betrokkenen bij het dierenpark en de dieren”, zo zegt wethouder De Vreede. “Daarom nemen wij de pony’s van meneer Pot over. Wij waarderen zijn inzet en de manier waarop hij het dierenparkje al die jaren heeft beheerd enorm. Heel veel Drielse kinderen kennen meneer Pot en zijn pony’s. Het dierenparkje zou niet hetzelfde zijn zonder die beestjes. De pony’s blijven dus. We nodigen iedereen uit om regelmatig bij ze op bezoek te gaan”, aldus wethouder De Vreede.

Nieuwe beheerder en vrijwilligers gezocht
Nu de beheerder van het dierenparkje Kerkdriel er mee stopt, is de gemeente op zoek naar een vrijwillige beheerder en vrijwilligers die meehelpen om de dieren te verzorgen. Weet u iemand of heeft u zelf interesse? Bel dan naar de gemeente.
 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Krant lezen
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden