over ons | adverteren | sitemap | contact

Afscheid beheerder Arie Pot dierenpark Kerkdriel


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Maandag 29 januari heeft wethouder De Vreede afscheid genomen van Arie Pot als beheerder van het dierenparkje in Kerkdriel. Arie Pot stopt na ruim 20 jaar om gezondheidsredenen.

Al lang beheerder
Arie Pot was al beheerder van het dierenpark toen het park nog op de plek van het huidige gemeentehuis lag. Arie is zo verzot op dieren dat hij in het dierenparkje ook eigen beestjes heeft; zijn geliefde pony’s. Door zijn gezondheid wordt het jammer genoeg steeds moeilijker voor hem om voor ze te zorgen.

Gemeente neemt de pony's over
“Meneer Pot is een gedreven, diervriendelijke en kostenbewuste beheerder. Hij is zeer betrokkenen bij het dierenpark en de dieren”, zo zegt wethouder De Vreede. “Daarom nemen wij de pony’s van meneer Pot over. Wij waarderen zijn inzet en de manier waarop hij het dierenparkje al die jaren heeft beheerd enorm. Heel veel Drielse kinderen kennen meneer Pot en zijn pony’s. Het dierenparkje zou niet hetzelfde zijn zonder die beestjes. De pony’s blijven dus. We nodigen iedereen uit om regelmatig bij ze op bezoek te gaan”, aldus wethouder De Vreede.

Nieuwe beheerder en vrijwilligers gezocht
Nu de beheerder van het dierenparkje Kerkdriel er mee stopt, is de gemeente op zoek naar een vrijwillige beheerder en vrijwilligers die meehelpen om de dieren te verzorgen. Weet u iemand of heeft u zelf interesse? Bel dan naar de gemeente.
Datum
30 januari 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden