over ons | adverteren | sitemap | contact

ABN AMRO kantoor Zaltbommel sluit op 20 april 2018


Aantal klantbezoeken neemt sterk af, digitaal bankieren en webcam-advies populair


Deel deze pagina

ZALTBOMMEL - Klanten kiezen steeds meer voor nieuwe en moderne manieren om hun bankzaken te regelen. Ook in Zaltbommel is dat het geval. Daarom heeft ABN AMRO besloten op 20 april 2018 het kantoor te sluiten. De geldautomaat en sealbagautomaat blijven voorlopig nog.

Klanten gebruiken steeds vaker de webcam, telefoon, chat of e-mail. Als gevolg hiervan loopt het bezoek in de kantoren al jaren sterk terug. Ook in Zaltbommel is dat het geval. Inmiddels is het gebruik door klanten van de diensten van het kantoor aan de Markt 13 in Zaltbommel zelfs zo sterk afgenomen, dat ABN AMRO heeft besloten op 20 april 2018 het kantoor te sluiten. Er blijft vooralsnog wel een geldautomaat voor opnamen en stortingen, en een sealbagautomaat aan de Markt achter.

Informatie aan klanten
Klanten van het kantoor Zaltbommel worden binnenkort ingelicht dat het kantoor sluit en dat zij welkom zijn op een ander kantoor, zoals aan de Nieuwstraat 79 in 's Hertogenbosch. Ook zijn daar geldopnamen en stortingen mogelijk. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geldautomaat kunnen klanten terecht op de website van ABN AMRO. Klanten van het kantoor Zaltbommel hebben ook de mogelijkheid om op een kantoor bij hun in de buurt uitleg te krijgen over bankieren via internet of mobiel.

Directeur Personal Banking Klaas Ariaans:
'Wij zien al jaren het bezoek aan kantoren teruglopen, omdat onze klanten hun bankzaken steeds meer regelen waar en wanneer het hen uitkomt. Dat doen zij vooral via Internet Bankieren en met de app voor Mobiel Bankieren. Ook voor een hypotheekgesprek kiezen onze klanten al bijna in de helft van de gevallen voor een gesprek via webcam, vaak vanuit hun eigen huiskamer. Daarom gaan we de komende tijd de mogelijkheden nog verder uitbreiden. ABN AMRO wil ook in de toekomst alle klanten optimale service en persoonlijk advies bieden. De klant kiest hiervoor zelf het moment en de manier waarop. Tegelijk hebben we met onze seniorencoaches extra oog voor onze oudere klanten die behoefte hebben aan extra ondersteuning bij hun bankzaken.'

Bankieren via internet en mobiel heeft de voorkeur
Klanten laten duidelijk zien dat Internet Bankieren en Mobiel Bankieren inmiddels ondubbelzinnig de voorkeur genieten voor contact met de bank. Zo wordt de Mobiel Bankieren app al ruim 70 miljoen keer per maand gebruikt, bijvoorbeeld om geld over te maken, de daglimiet aan te passen of creditcardgegevens in te zien. Ook het aantal adviezen dat klanten krijgen via de webcam neemt snel toe en krijgt een hoge waarderingsscore van klanten. Het bezoek aan kantoren loopt daarentegen de laatste jaren steeds sneller terug. De helft van de klanten komt niet meer en de andere helft komt gemiddeld nog maar een keer per jaar op een kantoor.

De medewerkers van het kantoor Zaltbommel zullen voortaan werken in een van de ABN AMRO kantoren in de buurt.
Datum
9 februari 2018

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
The Blend B.V. 
The Blend B.V. 
Gebrand op uniek karakter! De best geselecteerde koffie en thee, op de juiste manier bereid en aantrekkelijk gepresenteerd. 
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden