over ons | adverteren | sitemap | contact

Aan de slag met de Tijningenplas


Deel deze pagina

Hoe kan ‘De Put’ geschikt worden gemaakt als zwemwater? En welke andere ideeën en suggesties zijn er over activiteiten op en rond de Tijningenplas? De gemeente Zaltbommel brainstormt hier samen met inwoners en organisaties op 29 maart over. Uiteindelijk gaan inwoners en organisaties zelf aan de slag met hun ideeën.

Samen aan de slag tijdens brainstormsessie
Wethouder Han Looijen opent de brainstormsessie. Aansluitend gaan de aanwezigen met me-dewerkers van de gemeente aan de slag. Zij bekijken welke wensen er zijn, wat er nodig is om deze wensen te realiseren en wat de inwoners en organisaties hierbij kunnen en willen betekenen. Daarna stellen zij een plan van aanpak op.

Alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden
De brainstormsessie is op 29 maart om 19.30 uur op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. De gemeente nodigt voor deze bijeenkomst een aantal omwonenden en direct betrokken organisaties uit. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom om mee te praten. Aanmelden kan door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar dorps- en wijkcoördinator Jos Meerssman via emailadres ameerssman@zaltbommel.nl.

Aan de slag in eigen leefomgeving
Met deze werkwijze om invulling te geven aan wensen rondom de Tijningenplas, zet de gemeente een stap in de uitbouw van het gebiedsgericht werken. Hierbij bepalen inwoners wat er in hun eigen leefomgeving gebeurt en nemen daarbij hun verantwoordelijkheid.

Bestuursakkoord 'Dichter bij de burger'
Het samen met bewoners uitwerken van de wensen rondom de Tijningenplas is een van de onderdelen uit het Bestuursakkoord 2014-2018 van de gemeente. In het Bestuursakkoord 2014 – 2018 met als titel 'Dichter bij de burger' staan de ambities voor de komende vier jaar voor de gemeente Zaltbommel. Het akkoord is van de coalitiepartijen ZVV, ChristenUnie, CDA en VVD. Het gebiedsgericht werken is een belangrijk uitgangspunt in dit bestuursakkoord.
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden