over ons | adverteren | sitemap | contact

Aan de slag met de Tijningenplas


Deel deze pagina

Hoe kan ‘De Put’ geschikt worden gemaakt als zwemwater? En welke andere ideeën en suggesties zijn er over activiteiten op en rond de Tijningenplas? De gemeente Zaltbommel brainstormt hier samen met inwoners en organisaties op 29 maart over. Uiteindelijk gaan inwoners en organisaties zelf aan de slag met hun ideeën.

Samen aan de slag tijdens brainstormsessie
Wethouder Han Looijen opent de brainstormsessie. Aansluitend gaan de aanwezigen met me-dewerkers van de gemeente aan de slag. Zij bekijken welke wensen er zijn, wat er nodig is om deze wensen te realiseren en wat de inwoners en organisaties hierbij kunnen en willen betekenen. Daarna stellen zij een plan van aanpak op.

Alle geïnteresseerden kunnen zich aanmelden
De brainstormsessie is op 29 maart om 19.30 uur op het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. De gemeente nodigt voor deze bijeenkomst een aantal omwonenden en direct betrokken organisaties uit. Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom om mee te praten. Aanmelden kan door een e-mail met uw contactgegevens te sturen naar dorps- en wijkcoördinator Jos Meerssman via emailadres ameerssman@zaltbommel.nl.

Aan de slag in eigen leefomgeving
Met deze werkwijze om invulling te geven aan wensen rondom de Tijningenplas, zet de gemeente een stap in de uitbouw van het gebiedsgericht werken. Hierbij bepalen inwoners wat er in hun eigen leefomgeving gebeurt en nemen daarbij hun verantwoordelijkheid.

Bestuursakkoord 'Dichter bij de burger'
Het samen met bewoners uitwerken van de wensen rondom de Tijningenplas is een van de onderdelen uit het Bestuursakkoord 2014-2018 van de gemeente. In het Bestuursakkoord 2014 – 2018 met als titel 'Dichter bij de burger' staan de ambities voor de komende vier jaar voor de gemeente Zaltbommel. Het akkoord is van de coalitiepartijen ZVV, ChristenUnie, CDA en VVD. Het gebiedsgericht werken is een belangrijk uitgangspunt in dit bestuursakkoord.
Datum
17 maart 2016

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
Online Identity & Solutions B.V.
Online Identity & Solutions B.V.
Specialist in het bouwen van  websites en webapplicaties.  De bouwers van de Bommelerwaardgids, dus wat moeten we nog meer zeggen?
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden