over ons | adverteren | sitemap | contact

2,9 miljoen extra voor subsidie woningisolatie particulieren


Deel deze pagina

Provinciale Staten hebben besloten om nog eens 2,9 miljoen euro beschikbaar te stellen voor de provinciale subsidieregeling voor de isolatie van particuliere koopwoningen. Evenals bij de huidige regeling zullen de gemeenten de subsidieregeling uitvoeren. Vanwege het grote succes hebben PS besloten extra middelen beschikbaar te stellen. Voorwaarde voor dit extra budget is dat de projecten in 2014 en 2015 worden uitgevoerd.

Steeds meer gemeenten kunnen geen aanvragen meer honoreren omdat hun beschikbare budget op is. Voor gemeenten die (bijna) door hun budget heen zijn, is per 1 augustus 2014 nu opnieuw geld beschikbaar.

De subsidie is bedoeld voor de isolatie van het dak, gevel en vloer en vervanging van glas door Hr++ glas. Het subsidiebedrag is maximaal 500,- euro en maximaal 1/3 van de kosten. Met een relatief lage investering gaan de maandlasten omlaag en wordt de woning energiezuiniger en comfortabeler.

Het budget van 2,9 miljoen euro komt beschikbaar uit de Robuuste Investeringsimpuls (RII). Met dit programma realiseert de provincie projecten op het gebied van de regionale economie, (jeugd)werkgelegenheid, mobiliteit, bouw en energie en (culturele) infrastructuur. Hoofddoel hierbij is om de werkgelegenheid (met name in de bouwsector) op korte termijn een stimulans te geven.

Meer informatie
 
Uitgelicht
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
test - Van den Oever
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden