over ons | adverteren | sitemap | contact

1e paal afrondende fase Empelenhof Kerkdriel


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Op vrijdag 18 januari heeft wethouder Peter de Vries de 1e paal geboord van de 8 vrije sector huurwoningen van het woningbouwplan Empelenhof in Kerkdriel. De bouw van deze woningen is tevens de afronding van het gehele project. Naast de wethouder waren ook projectontwikkelaar Van Wanrooij, aannemer Muller Bouw en Woningstichting Maasdriel aanwezig.

De laatste woningen van dit project zijn 8 huurwoningen in het middenhuur segment. In het oorspronkelijke plan zou Woningstichting Maasdriel op deze plek een klein appartementencomplex bouwen, maar de coöperatie heeft de grond verkocht aan ontwikkelaar Van Wanrooij. Deze gaat de woningen in het middensegment, waar veel vraag naar is in Maasdriel blijkt uit het woningbehoefte onderzoek, verhuren.

Wethouder De Vries:
"Veel woningzoekenden vallen nu tussen wal en schip. Ik ben blij dat er een start is gemaakt om ook deze doelgroep aan een passende woning in onze gemeente te helpen”.

Afronding eind 2019
De bouw van de 6 rijwoningen en 1 tweekapper wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 afgerond. Rond juli/augustus zal Van Wanrooij met de woningen de markt op gaan.
De verwachte huurprijs ligt voor deze woningen tussen de € 850,- en € 1000,-. In het plan Empelenhof staat ook nog een bouwkavel te koop en er volgen nog twee bouwkavels aan de Kloosterstraat. Voor meer informatie over deze kavels kunt u contact opnemen met Havermans Makelaardij.
Datum
19 januari 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
CHiLLrunning
CHiLLrunning
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Het is hardlopen met specifieke aandacht voor ademhalingstechniek en ontspanning. 
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden