over ons | adverteren | sitemap | contact

1e paal afrondende fase Empelenhof Kerkdriel


Deel deze pagina

KERKDRIEL - Op vrijdag 18 januari heeft wethouder Peter de Vries de 1e paal geboord van de 8 vrije sector huurwoningen van het woningbouwplan Empelenhof in Kerkdriel. De bouw van deze woningen is tevens de afronding van het gehele project. Naast de wethouder waren ook projectontwikkelaar Van Wanrooij, aannemer Muller Bouw en Woningstichting Maasdriel aanwezig.

De laatste woningen van dit project zijn 8 huurwoningen in het middenhuur segment. In het oorspronkelijke plan zou Woningstichting Maasdriel op deze plek een klein appartementencomplex bouwen, maar de coöperatie heeft de grond verkocht aan ontwikkelaar Van Wanrooij. Deze gaat de woningen in het middensegment, waar veel vraag naar is in Maasdriel blijkt uit het woningbehoefte onderzoek, verhuren.

Wethouder De Vries:
"Veel woningzoekenden vallen nu tussen wal en schip. Ik ben blij dat er een start is gemaakt om ook deze doelgroep aan een passende woning in onze gemeente te helpen”.

Afronding eind 2019
De bouw van de 6 rijwoningen en 1 tweekapper wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van 2019 afgerond. Rond juli/augustus zal Van Wanrooij met de woningen de markt op gaan.
De verwachte huurprijs ligt voor deze woningen tussen de € 850,- en € 1000,-. In het plan Empelenhof staat ook nog een bouwkavel te koop en er volgen nog twee bouwkavels aan de Kloosterstraat. Voor meer informatie over deze kavels kunt u contact opnemen met Havermans Makelaardij.
Datum
19 januari 2019

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Valentijnsdag
Uitgelicht
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
koningsdag
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden