over ons | adverteren | sitemap | contact

17e Rabobank Ronde van Herwijnen


Veel inschrijvingen op zaterdag 29 juni


Deel deze pagina

Voor de 17e keer in successie wordt de Rabobank Ronde van Herwijnen verreden. Een wielerevenement dat met trots door de organiserende vereniging WTC Maaswaal als een klassieker onder de criteriums genoemd wordt. Dit omdat het bijna 4 km lange parkoers bij de renners erg geliefd is.

In tegenstelling tot vele rondjes op klinkers “rond de kerk” geeft deze omloop met de dijk een extra graad van moeilijkheid. Juist dat laatste weerhoudt de renners er niet van om in grote getale in te schrijven. Hoewel de inschrijving op dit moment nog niet gesloten is – en er op de dag zelf altijd nog veel zogenaamde bijschrijvers het rennersveld zullen aanvullen – hebben zich voor 2 van de 3 categorieën al veel renners gemeld. Dit jaar rijdt er voor de afwisseling weer eens een andere categorie in Herwijnen 60+ ers. Een officiële categorie die de dag daarop hun Neerlandskampioenschap verrijden. We kunnen dus spreken van een echte generale repetitie. In deze categorie starten 5 Maaswaalrenners: Han Nell, Arie van Dijk, Huub Posthuma, Dirk Keijnemans en Eelco Spronk.

Sportklasse
Daarna start de SPORTKLASSE met veel streekrenners en renners van de organiserende vereniging WTC Maaswaal. Erik Satter uit Gameren heeft de afgelopen 8 jaar steeds plaatsen bij de eerste 10 weten te bemachtigen en is ook dit jaar zeker kanshebber. Dat geldt eveneens voorde Maaswaalrenner Robin Slosser (Zaltbommel) die al eens de bloemen vanuit Rijssen mocht meenemen. Joop Kosters(Zaltbommel) en Dirk Keijnemans zijn outsiders in deze categorie Zij zullen vooral tegenstand vinden in mannen als Brian Burggraaf( Hoofddorp) en Erik van Zanten (Meerkerk).
Bron
WTC Maaswaal
Eelco Spronk
Locatie
Permanence Clubgebouw VV Herovina

Datum
19 juni 2013

Meer Bommelerwaardige nieuwtjes ›

Amateurs
Als sluitstuk rijden de Amateurs hun 75 km met als grootste favoriet Gijsbert Nieuwkoop (Veen) van de organiserende vereniging en André van Tilborg (Rijswijk) . Ook de clubrenners , Robert van Dalen(Andel) en Willem Blom(Wijk een Aalburg), Ronald Kolkman (Zaltbommel), Martin van der Meijden (Brakel), Geert Platenburg (Den Bosch) en de marathonschaatser Pieter Jan van Eck(Nieuwaal) laten elk jaar in Herwijnen zien dat ze tot de kanshebbers behoren. Mogelijk zal Tim van Wijk (Maaswaaler uit Wijk en Aalburg voor een echte verrassing kunnen zorgen. Hier zal de meeste tegenstand verwacht worden van Martijn de groot (Gorinchem) en Erik Meerkerk(Zuidland).

Dit jaar is het 3-jarig contract met RABO Bank West Betuwe verlengd.

Programma met start en finish in de Schoutensteeg
12.00 uur 60+ ers
13.30 uur SPORTKLASSE
15.15 uur Amateurs
Valentijnsdag
Uitgelicht
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Slakkenkwekerij Slow Escargots
Een slakkenkwekerij bezoeken? Dat kan gewoon!  Lennard ter Hall kweekt escargots voor particulieren, horeca en groothandels. 
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › adverteren
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden