over ons | adverteren | sitemap | contact

11-jarige jongen verdronken bij Heerewaarden


Deel deze pagina

Een 11-jarige jongen is woensdagmiddag verdronken toen hij aan het zwemmen was in de jachthaven van zijn woonplaats Heerewaarden. De jongen werd sinds het einde van de middag vermist en aan het begin van de avond werd zijn lichaam gevonden, aldus de politie.

De hulpdiensten werden rond 17:15 uur gewaarschuwd dat een kind in het water in de problemen was gekomen. Politie, brandweer en een ambulance rukten daarop massaal uit en ook veel vrijwilligers hielpen mee met zoeken naar de tiener.

Een traumahelicopter was snel ter plaatse en een andere helicopter speurde het gebied af vanuit de lucht. Duikers en zwemmers zochten in het water en rond 18:30 uur werd de jongen door de brandweer uit het water gehaald. Hij was toen helaas niet meer in leven.

André Versteeg van AV mediaproductions maakte de volgende reportage:

 
Uitgelicht
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden