?> Hans Spekman geeft startschot ‘PvdA Ombudsteam Bommelerwaard’ - Bommelerwaardgids
over ons | adverteren | sitemap | contact

Hans Spekman geeft startschot ‘PvdA Ombudsteam Bommelerwaard’


Deel deze pagina

foto vlnr: John Leijdekkers, Maud Beljaars en Nico van Wijk.

Op 14 april 2015 komt Hans Spekman, landelijk voorzitter PvdA, naar Zaltbommel. Hij zal het eerste symbolische telefoontje plegen namens het ‘PvdA Ombudsteam Bommelerwaard’. Daarmee gaat het PvdA Ombudsteam Bommelerwaard van start.

Wat doet het Ombudsteam?
Het Ombudsteam van de PvdA in de Bommelerwaard ondersteunt inwoners van Zaltbommel en Maasdriel bij klachten en vragen op het gebied van wonen, werk en uitkering en zorg, openbaar vervoer, gemeentelijke voorzieningen of bij problemen in de buurt. Het ‘PvdA Ombudsteam’ helpt op weg om de goede instanties te vinden, een lastig formulier samen in te vullen, of samen een verhaal goed in een brief te verwoorden.

Vinger aan de pols..
De wereld wordt steeds ingewikkelder. Bij alle veranderingen moet iedereen de weg naar zorg, welzijn, participatie en werk goed kunnen vinden. De PvdA vindt het belangrijk om de vinger aan de pols te houden.

En actie!
Het ‘PvdA Ombudsteam Bommelerwaard’ signaleert snel wat in de praktijk niet goed loopt. En kan er dan ook wat aan doen! Problemen waar meer mensen tegenaan lopen kunnen de PvdA-raadsleden aankaarten in de gemeenteraad van Maasdriel en Zaltbommel of we geven het door aan de Tweede Kamerfractie.

Voor wie?
Het Ombudsteam is er voor alle inwoners van de Bommelerwaard, dus niet alleen voor PvdA-leden. Omdat veel diensten en instellingen voor de hele Bommelerwaard werken, trekken de PvdA-afdelingen Maasdriel en Zaltbommel hier samen op.

Het team bestaat uit:
Het PvdA Ombudsteam Bommelerwaard bestaat uit: Nico van Wijk, Zuilichem (PvdA Zaltbommel), John Leijdekkers en Maud Beljaars, Hedel (PvdA Maasdriel)

Bereikbaarheid
Vanaf 14 april 2015 is het Ombudsteam te bereiken,
telefoon 06- 40088164
e-mail pvdaombudsteambommelerwaard@gmail.com
Wij nemen dan contact op en maken een afspraak.

 
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Krant lezen
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Zakelijk leasen | Financial Lease
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden