bird
vrijdag 24 maart | 17.14 uur

Wolplein.nl

Winkelen in het Wolplein Inspiratiecentrum

Wolplein.nl, dé grootste handwerkspecialist van Nederland
Ruim elf jaar geleden is onze webshop Wolplein.nl ontstaan uit onze passie voor haken en breien. Wol en garen, brei- en haaknaalden, complete pakketten, patronen, opberging, boeken en magazines maar ook inspiratie… op Wolplein.nl vind je het allemaal.

Inmiddels bestaat ons aanbod niet alleen meer uit producten voor haken en breien, maar vind je op Wolplein.nl ook een ruim assortiment van fournituren en alle benodigdheden voor hobby’s zoals punchen, borduren, weven en macramé.

In onze overzichtelijke webshop kun je gemakkelijk online bestellen, 100% veilig betalen en krijg je jouw bestelling binnen 1 - 2 werkdagen thuisbezorgd. Ideaal als je snel aan de slag wilt!

Wolplein Inspiratiecentrum – Jouw handwerkwinkel in de regio
Wil je liever alles fysiek bewonderen? Kom dan langs in ons Wolplein Inspiratiecentrum in Zaltbommel, dé handwerkwinkel in de regio Bommelerwaard. In deze showroom van meer dan 1000m² kun je naar hartenlust inspiratie opdoen en direct al je handwerkbenodigdheden aanschaffen. Uiteraard staan onze vakkundige medewerkers voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk en deskundig advies.

Tip: Het is ook mogelijk om je online bestelling gratis af te halen in het Wolplein Inspiratiecentrum. Handig, zo hoef je niet meer thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen.

Van inspiratie tot creatie
Via onze blog, social media en nieuwsbrieven delen we inspirerende items en nemen we je mee in onze creatieve belevingswereld. Op ons blog vind je bijvoorbeeld elke week artikelen over de nieuwste producten, handige tips en de laatste trends.

Wil je een nieuwe handwerktechniek leren of je kennis verdiepen? Neem dan eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod van video%20tutorials" target="_blank">video tutorials, waarin we je stap-voor-stap meenemen zodat je gelijk aan de slag kunt. Leuk, snel en eenvoudig!

Wil je niets meer van Wolplein.nl missen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Tags