bird
vrijdag 18 juni | 00.54 uur

WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs

WEA_31-12-2019_HR-5320-2

U vindt WEA Rivierenland Accountants en Adviseurs in Zaltbommel. Voor het samenstellen of controleren van uw jaarrekening, fiscale en bedrijfseconomische adviezen,  financieringsaanvragen, fusie- en overnametrajecten of zaken op het gebied van personeels- en salarisadministratie, bent u bij ons aan het juiste adres.

WEA Rivierenland helpt u als ambitieuze ondernemer om uw doelstellingen te verwezenlijken. Wij onderscheiden ons in de markt met een proactieve dienstverlening. Wij maken hierbij gebruik van moderne middelen en technieken. Door de hoge mate van automatisering hebben wij tijd voor persoonlijk contact met u. Bij ons staat de koffie altijd voor u klaar, maar we komen ook graag bij u langs.

Wij hebben een team met enthousiaste, goedopgeleide, talentvolle professionals. U krijgt bij ons een vast aanspreekpunt voor al uw vragen, uw cliëntadviseur. Hij of zij staat altijd voor u klaar, ook om alleen even met u te sparren. WEA Rivierenland heeft daarnaast eigen specialisten op het gebied van personeels- en salarisadministratie. Dus geen gedoe met externe partijen, maar alles onder één dak.

WEA Groep
WEA Rivierenland is aangesloten bij WEA Groep. Hierdoor heeft ons kantoor alle voordelen van een klein en betrokken accountantskantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Anderzijds biedt WEA Rivierenland u alle expertise die u mag verwachten van een groot accountantskantoor, zoals een eigen Audit and Assurance afdeling.

WEA groep is een coöperatie van accountantsmaatschappijen. WEA Groep bestaat uit 8 maatschappen met in totaal 20 vestigingen. Alle maatschappen zijn zelfstandige kantoren met ‘echte’ ondernemers, net als u.

Tags