bird
dinsdag 28 september | 18.11 uur

Total Fitness Care

20180901_140638-1

Trainen bij Total Fitness Care is niet te vergelijken met sporten in een drukke sportschool. Bij Total Fitness Care train je in een ontspannen sfeer op een zeer unieke en mooie locatie met de nadruk op buiten trainingen. Sporten is sowieso heel erg goed als je je futloos of energieloos voelt en meer bewegen leidt natuurlijk tot een gezonder en fitter lichaam, maar de buitenlucht versterkt dit nog meer. Total Fitness Care biedt u de mogelijkheid om in de buitenlucht aan uw kracht en conditie te werken maar ook zijn we gediplomeerd stress & Burn –out coach en geven we trainingen om deze juist te voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat buiten sporten een vermindering van depressie, boosheid en verwardheid teweegbrengt in vergelijking met het binnen sporten, mensen vrolijker zijn en dat naar buiten gaan zorgt voor meer vitamine D in je lichaam. 

Total Fitness Care gelooft in een persoonlijke aanpak en stemt trainingsdoelen individueel af. Het doel is om de mensen die bij of met Total Fitness Care trainen een verandering te laten realiseren, zowel fysiek en mentaal. Er zijn namelijk meerdere manieren om een doel te bereiken. Het belangrijkste is om voor ieder individu de manier te vinden die het beste bij hem of haar past.  

Deze training kunnen plaats vinden op de trainingslocatie van Total Fitness Care als ook bij uw bedrijf of bij uw thuis adres.

Tags