bird
zaterdag 10 december | 06.57 uur

TNS Lansdaal Tegelwerken en sanitair

tnslansdaal_badkamer-1

Uw tegelzetter bij uitstek!

TNS Lansdaal Tegelwerk en Sanitair is uw totaaloplossing voor renovatie of verbouwing van uw badkamer of toilet. Nieuwe tegelvloer binnen of buiten of de achterwand van uw keuken opnieuw laten betegelen? Wij brengen uw dromen tot leven! 

Wij zijn een modern jong tegelzetbedrijf dat ambachtelijk vakmanschap combineert met de nieuwste ontwikkelingen en technieken op ons vakgebied. Wij kunnen alle voorkomende tegelwerken uitvoeren. Nieuwbouw, utiliteitsbouw, verbouw en renovatie behoren tot onze werkzaamheden. Voor zowel kleine- als grootschalige projecten.

Onze focus is gericht op de wens van de opdrachtgever en kwaliteit en flexibiliteit vinden wij erg belangrijk. Wij denken graag mee en delen onze kennis en ervaring graag met u en bieden u de best mogelijke dienstverlening. Uiteraard binnen het budget en met duidelijke afspraken. 

Wandtegels perfect laten plaatsen
Tegelzetten lijkt misschien eenvoudig, maar voor het beste resultaat is het verstandig een ervaren tegelzetter in te zetten. Wij beschikken over de juiste kennis, ervaring én materialen om uw wandtegels perfect te zetten. Om er zeker van te zijn dat het resultaat volledig naar uw smaak is, heeft u inspraak in alle onderdelen. Uiteraard mag u kiezen welke tegels u op de wand laat zetten, maar u heeft ook inspraak in de voegbreedte en voegkleur. Dit heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het geheel. Met een brede, donkere voeg krijgt u een heel andere uitstraling dan wanneer u kiest voor een lichte, dunne voeg.

Vloertegels vakkundig laten plaatsen
Een tegelvloer is een aanwinst voor iedere woning. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de vloertegels op de juiste wijze geplaatst zijn. Wanneer de tegels niet recht liggen of als de voegbreedte verschilt dan geeft dit een slordige indruk. Dit lijken misschien maar kleine foutjes, maar ze kunnen grote irritaties veroorzaken. Als u het leggen van vloertegels uitbesteedt aan ons dan bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij leggen de tegels op een egale ondergrond en zorgen voor een goede hechting. Dit voorkomt beschadigingen en andere problemen aan de tegelvloer in de toekomst.

Sanitair vakkundig laten monteren
Wij kunnen bad- en toiletruimtes opleveren inclusief de montage. Onderschat de montage ervan niet, want er moet vaak meer gebeuren dan u misschien in eerste instantie denkt. Wij hebben alles bij de hand en kunnen uw badkamer of toilet snel en vakkundig monteren. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Tags