bird
dinsdag 28 september | 07.14 uur

Thais Restaurant Kim’s Kitchen Zaltbommel

Kim's kitchen zaltbommel images-08

SAWASDEE   KHAP / KHA  

Vertaald betekent dit goedendag en dat is daarmee onze welkomstgroet. Van harte welkom bij Thais restaurant Kim’s Kitchen Zaltbommel!

Bij Kim’s Kitchen kunt u heerlijke verse en zelfgemaakte Thaise gerechten eten, waarbij wij ernaar streven om zoveel mogelijk verse ingrediënten te gebruiken van lokale en regionale leveranciers.

Onze gastvrouw/kokkin Kim is geboren in Phuket (Thailand). In de voorbije jaren hebben velen al kennis mogen maken met haar kookkunsten en door voor ons restaurant te kiezen bent u ook in de gelegenheid om te genieten van haar Thaise specialiteiten.

De Thaise keuken behoort tot één van de meest geliefde keukens van de wereld. De variatie aan kruiden, specerijen en ingrediënten zorgt voor een unieke smaakbeleving van onder andere Thaise gerechten met vlees, kip, vis of vegetarische en veganistische gerechten.

Het is ook mogelijk om bij ons restaurant uw favoriete Thaise gerechten te bestellen.  U kunt ervoor kiezen om zelf uw bestellen af te halen, of laten bezorgen. Zo geniet u ook thuis van de authentieke smaak van de echte Thaise keuken. 

Kijk op onze menukaart op onze website kimskitchenzaltbommel.nl voor een volledige lijst met de gerechten en plaats eenvoudig uw bestelling door te bellen, mailen of een bericht te sturen via WhatsApp.

Heeft u allergieën? Geef dat dan aan ons door! Vaak kunnen we in de bereiding van de gerechten perfect rekening houden met al uw wensen.

Op onze website vindt u ook informatie over onze acties. Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en onze acties? Volg ons dan op Facebook of Instagram en/of schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Wij verheugen ons op uw bestelling en hopen u snel weer in ons restaurant te kunnen ontvangen!

Kim & Bert

Tags