bird
dinsdag 28 september | 06.54 uur

Solipsis Managed Services

header_pdcSUPPORT-1

Solipsis Managed Services

Ongestoord kunnen werken, overal en altijd. IT is sterk medebepalend voor het succes van uw organisatie. IT moet niet alleen ondersteunen, maar is steeds meer onmisbaar in de dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten en gebruikers staan centraal. Dit vraagt adequate aandacht en zorg. Solipsis Managed Services weet dit maar al te goed en staat voor u klaar.

Als klantgericht en resultaatgedreven dienstverlener helpen we u graag bij de ontwikkeling en uitvoering van een doordacht IT-beleid. Een beleid dat  volledig aansluit bij uw wensen en ideeën van nu. Een beleid dat ook volop ruimte biedt om uw IT-omgeving te transformeren wanneer nieuwe markt- of bedrijfsscenario’s daar om vragen. Op die manier bent u blijvend verzekerd van het comfort van een maximale bedrijfszekerheid, hogere efficiency en lagere kosten.

Dienstverlening

De dienstverlening van Solipsis Managed Services is onder te verdelen in vier diensten:

  • Werkplek: Altijd en overal werken op een veilige manier. Dit geeft optimaal werkplezier en realiseert de grootst mogelijke continuïteit in de bedrijfsvoering. Het draait immers om IT zonder zorgen.
  • Security: Security wordt al snel geassocieerd met termen als ‘netwerk’, ‘firewall’ en ‘virusscanner’. Solipsis bekijkt het onderwerp vanuit een andere invalshoek: uw bedrijfscontinuïteit.
  • Cloud: Werken in de cloud is voor veel organisaties een volgende stap naar up-to-date IT-gebruik. Ook een combinatie (hybride) is denkbaar, afhankelijk van wat uw organisatie nodig heeft.
  • Networking, beheer en support: De continuïteit van uw IT-omgeving moet zijn gewaarborgd. U kunt vertrouwen op IT die overal en altijd beschikbaar is.

Onze visie

IT is meer en meer een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering en is in sommige gevallen zelfs leidend. De complexiteit van samenhangende systemen en het gebruik en de beveiliging hiervan maakt dat professionaliteit en expertise is vereist voor het inrichten en beheren van een goed draaiende IT organisatie. Solipsis is met onze jarenlange ervaring voor onze klanten de professionele IT-expert, zodat de klant zich volledig kan focussen op waar het echt om draait: de business. 

Onze missie

Onze missie is het bieden van zorgeloze IT met een meerwaarde voor onze klanten. Zorgeloos, zodat u zich kunt focussen op uw business. Oftewel: Comfort Class in IT. Een meerwaarde, omdat Solipsis staat voor IT op maat, precies afgestemd op uw organisatie en processen. Die willen we dus eerst doorgronden, vóórdat we voor uw organisatie aan de slag gaan. Think first, noemen wij dat. Daar is onze werkwijze geheel op aangepast.

Meer informatie?

Solipsis Managed Services staat voor u klaar. Neem een kijkje op onze website, volg ons op LinkedIn of neem direct contact met ons op!

Tags