bird
maandag 11 december | 14.33 uur

Praktijk Manpune

Praktijk-Manpune-132-3

Praktijk Manpune in Gameren is gespecialiseerd in het geven van Thaise Traditionele massage en Thaise ontspannings massage. Bij Praktijk Manpune werken uitsluitend gecertificeerde therapeuten van Thaise origine die hun opleiding in Thailand hebben gedaan.

Praktijk Manpune bevindt zich in Gameren bij Zaltbommel in een fraaie landelijk gelegen jaren 30 villa. De praktijk ruimte’s zijn luxe ingericht en voorzien van een grote massagetafel. In alle ruimtes zorgt de airconditioning ervoor dat het in de zomer en in de winter altijd aangenaam is. Bovendien zijn de ruimtes voorzien van een geavanceerd luchtfilter systeem zodat de lucht vrij blijft van virussen en allergenen.
1 praktijk ruimte is voorzien van 2 grote massagetafels voor DUO massage’s. U kunt dan samen met uw vriend, vriendin, of echtgenoot een massage ondergaan.
De praktijk is 7 dagen per week geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur.

De Traditionele Thaise massage is vooral bekend door de positieve resultaten bij de behandeling van chronische pijn.

De Thaise massage is door de Boeddhistische monniken geintroduceerd. Lichaam en geest zijn één. Om deze in balans de brengen wordt bij Thaise massage het gele lichaam gemasseerd. Ook als er pijnpunten op één specifieke plek zijn. 

Tijdens de massage komt u fysiek en geestelijk volledig tot rust. Hierna voelt u zich fitter en flexibeler. De massagebewegingen dragen bovendien bij aan de betere afvoer van afvalstoffen en een aan mooiere huid. 

Welke Thaise massage?
Heeft u stress, bent u vermoeid of gespannen na bijvoorbeeld een drukke werkdag dan is de Thaise Ontspanningsmassage voor u ideaal. Heeft u pijnklachten, last van blokkades in uw lichaam of een sportblessure, dan is de intensievere Thaise Traditionele massage voor u geschikt.

Het maken van een afspraak kunt bij voorkeur online doen via www.manpune.nl

Dit kan 24 uur per dag en u heeft dan direct toegang tot de agenda en kunt u zelf uw dag en tijd uitkiezen. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen voor een afspraak. Wij staan altijd voor u klaar.


Recensies van bezoekers:

"Superfijn! Ik waande me ook weer echt even in Azië"

"Hartelijk dank weer voor de goede behandeling! De juiste blokkades worden vakkundig aangepakt en afgewisseld met ontspanningsmassage, zodat je lichaam weer in balans komt. Heel fijn om op deze manier regelmatig even te resetten. Daarnaast gebeurt dit alles in een prettige ruimte met zeer vriendelijke behandelaars."

"Mooie schone salon. Vriendelijke en professionele masseuse. Ging vaak terug naar de "probleemgebieden" en deed niet gewoon een riedeltje. Was echt super!"

"Het was een heel prettige massage. Mijn schouder en nekspier zaten erg vast en er is op alle mogelijke manieren gemasseerd om dat losser te krijgen. Dat is ook gelukt! Heel fijn."

 "Ik ben zeer verheugd dat ik deze salon op Facebook heb gevonden !! Zeer goede massage en heel vriendelijke masseuse! Toppie en ik kom zeker weer terug. Veel succes"

"Vriendelijke masseuse, zeer goede massage nog beter dan in Thailand, alles schoon en covid veilig. Kom zeker weer terug."

Tags