bird
dinsdag 28 september | 07.29 uur

PAT Techniek

Wij bieden een ruim assortiment aan met onderdelen voor landbouwwerktuigen, tractoren (zowel oldtimer als nieuw), tuin en park, weideafrastering en industrie. Ook de particulier is natuurlijk van harte welkom bij PAT Techniek, bijvoorbeeld voor een retro emaillen bordje, koffiemok etc.…

Via onze webshop zijn veel van deze artikelen te vinden en te bestellen.

Wij zijn dealer van:

-Granit Parts

-Kramp

-Gallagher

-Kroon Oil

-PAT GPS volgsystemen

-Elektrische stuurbekrachtiging voor oldtimers

Neem eens een kijkje in onze webshop. Het gewenste artikel niet gevonden? Stuur een mail naar info@pattechniek.nl want via ons leveranciersnetwerk zijn er verschillende mogelijkheden om u toch van dienst te kunnen zijn.

Ook voor reparatie en technische restauratie kunt u bij ons terecht, vraag naar de mogelijkheden.

Granit Parts en Kramp Dit zijn de leveranciers voor de landbouw- en industriesector. Wij werken met nachtleveringen. Hierdoor handteren wij korte levertijden.

Gallagher Voor elektrische afrasteringen is Gallagher wereldwijd de Nummer 1. Bekend bij dierhouders en verkocht door een groot dealernetwerk. Met recht de specialist op het gebied van afrasteringen en toebehoren.

Kroon Oil Wij richten ons vooral op de Agri line en Classic line van Kroon Oil. In overleg kunnen wij het gehele assortiment van Kroon Oil leveren. Kroon Oil smeerolieproducten verdienen met recht het predicaat ‘Made in Holland’. Maar wel Nederlandse makelij mét internationaal geldende specificaties, wereldwijd geëxporteerd.  Onze productie- en verkooplocaties zijn ISO gecertificeerd, een zeker gevoel.

GPS Wij leveren en monteren ook GPS volgsystemen. 24/7 zicht op uw machine. Ideaal voor ritregistratie, locatiebepaling bij diefstal, diverse alarmfuncties.

Elektrische stuurbekrachtiging Rijdt u met veel plezier in uw klassieker maar vind u het sturen zo zwaar gaan? PAT Techniek heeft de oplossing voor u: elektrische stuurbekrachtiging (EPS – Electronic Power Steering). Overigens heeft dit systeem meerdere toepassing van industrie tot aan de offshore sector.

Tags