bird
vrijdag 24 maart | 17.05 uur

P&G Safety

P en G Safety 13-6-2018_DSC6571

P&G Safety is opgericht in 2005 door Peter van Wijk in Gameren. Naast eigenaar van P&G Safety, de brandveiligheidsspecialist van Midden- en Zuid-Nederland, is Peter in het dagelijks leven ook postcommandant van de vrijwillige brandweerpost Gameren.

P&G Safety voor bedrijven
Al meer dan 2250 bedrijven vertrouwden de zorg voor een brandveilig bedrijf toe aan de deskundige handen van P&G Safety. En terecht, want bij P&G Safety weet je dan ook zeker dat je daarmee geen risico loopt. Zo zet P&G Safety een compleet registratiesysteem op. Dat maakt inzichtelijk welke maatregelen een bedrijf al heeft genomen, welke middelen er zijn aangeschaft, tegen welke investering en in hoeverre die kostenpost al is afgeschreven.

Jaarlijkse inspectie van blusmiddelen, rookmelders, koolmonoxidemelders en nood- en vluchtwegverlichting. P&G Safety analyseert en adviseert een goed brandveiligheidsplan en levert de benodigde materialen, veelal uit eigen voorraad. 

P&G Safety is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in dit zo belangrijke vakgebied en is tevens een erkende leverancier van top- producten en diensten. 

Graag komen we bij u langs om te kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. Bij P&G Safety weten we precies wat er nodig is om uw bedrijf brandveilig te maken. Bel dan ook gerust op 0418-561761 om een afspraak te maken of mail naar info@pengsafety.nl. En natuurlijk kunt u ook (na)bestellingen doen in onze webshop www.pengsafety.nl.

Service voor bedrijven
Wanneer P&G Safety uw bedrijf brandveilig heeft gemaakt is ze niet klaar. Periodieke controles en keuringen zijn een vereiste voor een goed functionerend veiligheidsplan. Uw brandbeveiliging moet up-to-date blijven. P&G Safety maakt daarover graag afspraken bij de installatie. 

Alle werkzaamheden die P&G Safety uitvoert ten behoeve van de brandveiligheid van uw bedrijf zitten of bij de prijs inbegrepen of worden altijd eerst geoffreerd, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

P&G Safety voor overheidsinstanties
Ook voor overheden is P&G Safety de ideale partij. Overheidsinstanties mogen alleen maar werken met bedrijven die voldoen aan de streng gecertificeerde CIBV-richtlijnen. P&G Safety is één van die bedrijven. 

Neem gerust contact met ons op voor een op maat gemaakt brandveiligheidsplan of een serviceabonnement van uw blusmiddelen. 

P&G Safety voor particulieren
Veiligheid in uw huis is belangrijk. U maakt een goed begin door het aanschaffen van rookmelders en brandblusapparatuur. Maar het is goed om dit jaarlijks te controleren. Een batterij van de rookmelder kan leeg zijn en uw brandblusser moet in tijden van nood onmiddellijk werken.

P&G Safety kan uw brandveiligheid periodiek controleren en u kunt uw brandblusmiddelen laten controleren, zodat u zeker weet dat u bij brand niet in de steek wordt gelaten door niet werkend materiaal. Dat is en geeft een veilig gevoel.

U kunt ons altijd bellen om hiervoor een afspraak te maken. Bij u thuis of u bent van harte welkom op ons bedrijf te Gameren.

Tags