bird
maandag 11 december | 13.26 uur

Optisport MFC De Kreek & Health Club

MFC-De-Kreek-glijbaan

MFC De Kreek in Kerkdriel beschikt over een hoop mogelijkheden.
Bij ons kun je zwemmen, sporten in de sporthal of fitnessen bij de Optisport Health Club, genieten van onze ruime horeca en een zaal afhuren voor verschillende activiteiten. Daarnaast kunnen kinderen gratis spelen in de grote speeltuin aan de achterkant van ons pand.

Zwembad
MFC De Kreek, is in het bezit van vijf zwembaden: een wedstrijdbad, instructiebad, baby- en peuterbad, plonsbad met 60 meter glijbaan en buitengedeelte.

Horeca
Onze horeca is sfeervol ingericht en beschikt over ruim 130 zitplaatsen. Ook is het mogelijk om op ons terras in de zon te genieten. We hebben een uitgebreide menukaart om heerlijk te kunnen eten en drinken. 

Zalen
We beschikken over verschillende zalen die voor allerlei activiteiten gehuurd kunnen worden. Heb je een receptie, feest, borrel, presentatie, vergadering, symposium of congres? De Kreek biedt professioneel ingerichte vergaderzalen.

Sporthal
MFC De Kreek beschikt over een sporthal met een afmeting van 42x24 meter. De sporthal kan verdeeld worden in twee aparte delen en is geschikt voor allerlei sporten en evenementen

Speeltuin
Aan de achterkant van ons pand is een grote speeltuin waar kinderen gratis toegang tot hebben. Er staan onder andere schommels, een glijbaan, een klimtoren, wiptoestellen en nog veel meer.

Fitness
Wij hebben de beschikking over een volwaardig fitness centrum. Wil je individueel trainen op een moment dat het jou uitkomt? Dat kan! Onze fitnessruimte staat vol met verschillende cardio en krachttoestellen waar je zelfstandig kan trainen. Met jouw persoonlijke schema helpen we je om je doelstelling te behalen. Uiteraard bieden wij ook vele groepslessen.

ALL-INN abonnement
Wij hebben verschillende abonnementen of je kunt per keer betalen. Het abonnement wat het meest wordt afgenomen is: De Kreek compleet. Je kunt hierbij gebruik maken van alle faciliteiten te weten:

  • Banenzwemmen
  • Vrij zwemmen
  • Groepslessen (fitness en zwembad)
  • Fitness
  • Sauna
  • Gratis sportdrank
  • Persoonlijke begeleiding

Tags