bird
zondag 02 oktober | 08.02 uur

Metalura

steelart2-2

Lichte, comfortabele ruimtes van glas en aluminium voor elk moment

Als specialist in slimme glassystemen weten we bij Metalura als geen ander welke mogelijkheden er zijn om optimaal van het buitenleven te genieten. Elke dag, in ieder seizoen.

Met onze slimme glassystemen ontstaat een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten. We ontwikkelen mooie, lichte ruimtes opgebouwd uit glas en aluminium die als extra vertrek aan een woning of appartement voor vele doeleinden inzetbaar zijn.

Balkonbeglazing Metalura

Balkonbeglazing

Balkonbeglazing is een luxe waar de buren u om zullen benijden. Bij ieder appartement is een balkonkamer een enorme troef: de op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat u in weer en wind van uw uitzicht kunt genieten. We bieden verschillende type balkonbeglazing, zoals glasschuifwanden, glazen panelen met een draai/vouwsysteem, windschermen die u tegen de balustrade plaatst en glazen wanden voor op het dakterras.

Terrasoverkappingen en tuinkamers Metalura

Terrasoverkappingen en tuinkamers

Wilt u in de tuin meer en langer van het buitenleven genieten? Een tuinkamer van Metalura is een mooie ruimte met veel glas en veel licht waarin u het hele jaar kunt ontspannen en genieten van de tuin, aangenaam uit de wind. Een terrasoverkapping van Metalura geeft u beschutting maar ook veel vrijheid en kunt u later altijd uitbouwen tot een tuinkamer met een glazen wandsysteem of Steel-ART zodat u volledig beschermd bent tegen tocht, wind en regen.

SteelART Metalura

Steel-ART Design

Steel-ART slimme beglazing van Metalura verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign maakt Steel-ART een uiterst duurzaam product. Uitdagende lijnenspel creëert een ruimtelijk effect en de slimme beglazing zorgt voor een open zicht vanuit de overkapping. Steel-Art is een 100% ambachtelijk, Nederlands product en bestaat uit hoogwaardig glas van 8 mm gecombineerd met structuur gecoat aluminium. Dankzij de unieke Metalura draai- en schuifmechaniek is Steel-ART slimme beglazing toepasbaar in vrijwel iedere situatie.

Experience Center in Alblasserdam

Bij Metalura passen we onze ontwerpen aan op de behoeften van onze klanten. We luisteren goed en denken met u mee. We combineren maatwerk met onze kennis en kunde, zodat u in elk jaargetijde van uw product kan genieten.

In ons Experience Center in Alblasserdam bent u van harte welkom om inspiratie op het gebied van het buitenleven op te doen. Ervaar zelf hoe geluidsreducerend en isolerend ons balkonglas is en we presenteren u naast luxe en complete tuinkamers ook graag Steel-ART Design met verschillende type roedeverdelingen.

Laat u inspireren! Bestel ons magazine online en ontdek de vele mogelijkheden van Metalura.

Tags