bird
vrijdag 18 juni | 01.05 uur

Ik Zoek Uw Huis

header-gijsjeroen-1

Beste huizenzoeker,

Ik ben Mariet Kamphuis. Aankoopmakelaar en oprichter/eigenaar van ikzoekuwhuis.nl, makelaardij gevestigd in de Bommelerwaard. Deze naam verraadt in alles wat ik doe: ik zoek jouw huis. Of beter: ik vínd jouw huis. En begeleid je in het aankooproces zodat je het mooiste huis tegen de beste prijs en voorwaarden kan kopen. Natuurlijk ook als je zelf jouw droomhuis hebt gevonden, pak ik het aankoopproces voor je op. 

Nu denk jij: maar dat kan ik toch zelf wel? Beetje op Funda of Jaap rondsnuffelen en ik heb keuze uit vele geschikte huizen. Ik heb geen aankoopmakelaar nodig.

Beste huizenzoeker, antwoord ik dan, ik heb vele mensen tot over hun oren verliefd zien worden op een huis. Ze werden van hun sokken geblazen door het prachtige uitzicht vanuit de slaapkamer. Maar ze zagen lekkages over het hoofd. Ze waren helemaal weg van het tegelmotiefje in de badkamer. Maar het huis hield geen rekening met gezinsuitbreidingsplannen. Ze vielen voor het glas-in-lood raampje boven de voordeur, maar sloegen geen acht op de drukke provinciale weg voor de deur.

Ze trokken grif hun portemonnee, maar betaalden vele duizenden euro’s teveel. Zowel in crisistijd als nu in een overspannen woningmarkt. Veel huizenzoekers lopen in deze val. Simpelweg omdat ze een knalroze bril op hebben. Een huis kopen is immers emotie. Emotie is soms fijn, maar vaak ook een slechte raadgever. Emotie maakt adrenaline los die je blik op een rationele keuze vertroebelt. 

Mariet Kamphuis Dé Aankoopmakelaar zet je op scherp
Ik 'dwing' jou om die roze bril subiet af te zetten. Kom op. Relax. Je hebt alle tijd. Stoom van de ketel en een beetje geduld. Jouw droomhuis komt wel. Vergeet het uitzicht, het tegelmotiefje en het glas-in-lood raampje. Laten we eerst in alle rust jouw woonverlangens op een rijtje zetten. Wat voor huis heb jij nou werkelijk nodig voor misschien wel tien, twintig of dertig jaar woongenot? Of juist voor een paar jaar. En: ben je geen dief van je eigen portemonnee door het bedrag neer te leggen dat je in je hoofd had zónder aankoopmakelaar? Ik durf te wedden dat je daar samen met mij euro’s van af knabbelt. Waardoor jij geld op je spaarrekening parkeert. Of kunt investeren in een nieuwe badkamer, keuken of meubels.

Het mooiste huis tegen de beste prijs.
ikzoekuwhuis.nl aankoopmakelaar verdient de investering in geld in terug. En bespaart jou ook veel tijd en stress. Zo wordt een huis kopen en verhuizen pas echt leuk!

Tags