bird
dinsdag 28 september | 06.16 uur

Ik Zoek Uw Huis

ikzoekuwhuis-nl_bwg-1

Beste huizenzoeker,

Ik ben Mariet Kamphuis, aankoopmakelaar en oprichter/eigenaar (2007) van ikzoekuwhuis.nl, makelaardij gevestigd in de Bommelerwaard. Deze naam zegt in alles wat ik doe: ik zoek jouw huis. Of beter: ik vínd jouw huis. En begeleid je in het aankooproces zodat je het mooiste huis tegen de beste prijs en voorwaarden kan kopen. Natuurlijk ook als je zelf jouw droomhuis al hebt gevonden, pakt ikzoekuwhuis.nl het aankoopproces verder voor je op. Maar sinds oktober 2020 doe ik dat niet meer alleen. Gelukkig! Er is "een soort kopie van mijzelf" toegevoegd die het vak ook verder uit gaat dragen: dochter Emmely. Moeder en dochter samen in dezelfde business, maar ieder op een eigen wijze / manier. 

Weer even terug naar huizen. Nu denk jij: maar dat kan ik toch zelf wel? Beetje op Funda, andere huizensites en op social media rondsnuffelen, wat bekijken en ik heb keuze uit diverse geschikte huizen. Ik heb geen aankoopmakelaar nodig.

Beste huizenzoeker, antwoorden wij dan, we heb veel mensen tot over hun oren verliefd zien worden op een huis. Ze werden van hun sokken geblazen door het prachtige uitzicht vanuit de slaapkamer. Maar ze zagen lekkages over het hoofd. Ze waren helemaal weg van het tegelmotiefje in de badkamer. Maar het huis hield geen rekening met gezinsuitbreidingsplannen. Of een thuiswerkplek. Ze vielen voor het glas-in-lood raampje boven de voordeur, maar sloegen geen acht op de drukke provinciale weg voor de deur.

Ze trokken hun portemonnee en betaalden vele duizenden euro’s te veel. Zowel in crisistijd als nu in een overspannen woningmarkt. Veel huizenzoekers lopen in deze val. Simpelweg omdat ze een knalroze bril op hebben. Een huis kopen is immers emotie. Emotie is soms fijn, maar vaak ook een slechte raadgever. Emotie maakt adrenaline los die je blik op een rationele keuze vertroebelt. En al helemaal als je al een paar keer hebt misgegrepen op je droomhuis. 

Dé Aankoopmakelaar zet je op scherp
Wij 'dwingen' jou om die roze bril af te zetten. Kom op. Relax. Je hebt alle tijd. Niet altijd in deze overspannen markt. Maar je moet je ook niet laten haasten. Stoom van de ketel en een beetje geduld. Jouw droomhuis komt. Is het niet vandaag, dan morgen. Vergeet het uitzicht, het tegelmotiefje en het glas-in-lood raampje. Laten we eerst de woonverlangens op een rijtje zetten. Wat voor huis heb je werkelijk nodig voor misschien wel tien, twintig of dertig jaar woongenot? Of juist voor een paar jaar. En: ben je geen dief van je eigen portemonnee door het bedrag neer te leggen dat je in je hoofd had zónder aankoopmakelaar? Wij durven te wedden dat we voor een ander bedrag en voorwaarden aankopen als wat jij zelf had bedacht. Of zelfs een ander huis dan wat je in je hoofd had voorgesteld. Dat kan ook. En we spreken uit ervaring. 

Het mooiste huis tegen de beste prijs.
ikzoekuwhuis.nl aankoopmakelaar verdient de investering in geld terug. En bespaart jou ook veel tijd en stress. Zo wordt een huis kopen en verhuizen pas echt leuk! Ook in deze onrustige woningmarkt. Of beter gezegd: juist in deze markt waar overbieden en een huis bemachtigen de sleutelwoorden soms zijn. Om gek van te worden. Maar Dé Aankoopmakelaar niet hoor. Hier blijft het hoofd koel. En dus ook het hoofd van de opdrachtgevers. En als Dé Aankoopmakelaar nerveus wordt, dan pas heb jij reden om het ook te worden. 

Tags