bird
dinsdag 28 september | 18.19 uur

Hoveniersbedrijf Van Aken

strakke_tuin_landelijk_karakter_19-1024x576-1

Hoveniersbedrijf Van Aken is meer dan 25 jaar actief in groenprojecten. En al die jaren doen we het met plezier!

Resultaat en communicatie gaan bij ons echt hand in hand. Wij houden de lijnen kort tussen de opdrachtgever en onze hoveniers zodat het resultaat naar wens is maar dat ook eventuele wijzigingen gemakkelijk opgepakt kunnen worden.

Wat doen wij?

Wij verzorgen groenprojecten van ontwerp naar aanleg tot en met tuinonderhoud. Door onze jarenlange expertise kunnen wij dit vakkundig uitvoeren.

Hoveniersbedrijf Van Aken doet dit voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers.

Hoe doen wij dit?

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Dat is juist wat we het liefste doen: oplossingen zoeken.

Onze ontwerpers zijn specialisten met praktische ervaring. Ze begeleiden het project van het begin tot einde. Zo kunt u verzekerd zijn dat het resultaat overeenkomt met uw tuinontwerp.

 

Tuinontwerp - de basis van uw droomtuin

Uw wens gecombineerd met onze inspirerende ideeën vormen uw tuinontwerp

Een tuinontwerp door ons laten maken? Wij komen bij u langs om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij het beste aanvoelen hoe de ideale tuin er voor u uitziet.

Zodra uw wens duidelijk is gaan wij aan de slag. Wij presenteren het resultaat, inclusief materiaal en verlichting, en staan open voor uw aanpassingen. Na overleg gaan wij over tot het maken van een beplantingsplan wat aansluit bij het tuinontwerp.

Akkoord? Dan gaan we over tot de tuinaanleg.

 

Tuinaanleg - experts in tuinaanleg

Heeft door ons een tuinontwerp laten maken? Mogen wij dan ook de tuinaanleg doen? Wij doen het graag.

Of heeft u al een tuinontwerp? Geen probleem, dan maken wij aan de hand van uw tuinontwerp een offerte.

Na akkoord op de offerte bespreken we met u de planning en gaan we aan de slag. We werken met zorg en vakbekwaamheid en proberen overlast zoveel mogelijk te beperken. Doordat we met hoogwaardige materialen werken kunt u zeker zijn van jarenlang tuinplezier.

Wij vinden het fijn als u zich betrokken voelt bij het gehele aanlegproces. Een tevreden klant, daar doen we het voor!

Nu we toch bezig zijn, zullen we gelijk het tuinonderhoud regelen?

 

Tuinonderhoud -  eindeloos genieten

Door uw tuin vakkundig te onderhouden kunt u jarenlang plezier hebben van uw tuin. Wij doen graag het onderhoud voor u. Vakkundig onderhoud kan een flinke uitdaging zijn. Daarom nemen wij het onderhoud graag uit uw handen.

Wij werken, onder andere, met onderhoudscontracten. Zo bent u zeker van constant onderhoud en blijft de tuin het hele jaar rond netjes. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk dat u met ons een onderhoudsbeurt inplant. Neem dan contact met ons en wij regelen de rest.

Om het onderhoud op een effectieve manier uit te voeren gaan we met u in gesprek. Na met u overlegd te hebben stellen wij aan de hand van uw wensen een onderhoudscontract op.

Geïnteresseerd? Neem contact op dan kunnen we de kosten bespreken.

Tags