bird
dinsdag 28 september | 18.28 uur

Happy Healthcare – specialist in vrouwengezondheid

borsten bloot-1

Happy Healthcare – specialist in vrouwengezondheid

Giert de stress bij jou geregeld je oren uit? Voel jij ooit nog wel eens uitgerust? Krijg je meer en meer moeite met bewegen? Begint je conditie je te beperken? Leidt je huid ineens een eigen leven? Waar is die blije, enthousiaste en fitte vrouw, die je weet dat je eigenlijk bent? Ben je de grip op je leven kwijt? Kortom wil jij je weer gelukkig voelen in je lijf en je leven?

Meld je dan eens bij Happy Healthcare! Een no-nonsense hormoondeskundige, specialist in vrouwen- en borstgezondheid met ook zelf heel wat kilometers op de teller qua aankom- en afvalstress en verliezen en weer opbouwen van mentale kracht. Ooit, als moeder van drie in een niet-functionerende relatie, was ik chronisch oververmoeid en mezelf totaal kwijt. Wéér een recept tabletten met meer bijwerkingen dan oplossingen rijker, was daar dat onvermijdelijke moment dat ik er he-le-maal klaar mee was. Ik zocht uit wat mij wel gelukkig maakte en ik legde me toe op verschillende studies. Later startte ik een praktijk als leefstijlcoach en lichaamsthermograaf.

Hormonen

Samen met jou help ik je, hands-on, alles uit je lijf en je leven te halen. Ik maak je bewust van de mogelijkheden die bij jóu passen; niet bij je buurvrouw, je zus of je vriendin. Wat voor de één uitstekend werkt, kan een ander makkelijk ziek(er) maken. Wat je eet en drinkt, hoe je slaapt, beweegt en denkt. Maar ook hoe je tegen jezelf praat en welke informatie je tot je neemt: álles heeft invloed op je hormoonbalans.

Hormonen spelen niet alleen een rol tijdens puberteit, zwangerschap, overgang of maandelijkse cyclus. Ze sturen je hele leven alle processen in je lichaam aan. Fysiek, mentaal en emotioneel. De stress die je al in je allervroegste ontstaan hebt ervaren, speelt je hele verdere leven door in de fysiologie (de werking) van je lichaam. Het zet je hormonale systeem op scherp. Simpelweg om te overleven. Wat denk je dat er gebeurt als je daar extra stress op stapelt?

Zélfzorgverlener

Oude en nieuw verworven kennis deel ik met je om je handvatten te geven waarmee je het zelf verder op pakt. Ik noem mezelf niet voor niets Zélfzorgverlener. Jij kunt het en je verdient het! Ik geef je alleen het zetje, maar wel het juiste zetje!

 

Onderzoeken

Ter ondersteuning bied ik verschillende (bloed)onderzoeken en Thermografisch Lichaamsonderzoek aan. Met de laatste breng ik met een speciale infraroodcamera je fysiologische processen in beeld. Verstoring in de werking van je lichaam zorgt -acuut of op termijn– voor serieuze problemen. Die kun je voorkomen door er op tijd de juiste actie op in te zetten.

Na een uitgebreide anamnese, gaan wij éérst met voeding en leefstijl (stresshantering, slaappatroon en beweging) aan de gang. Als, na verloop van tijd en vaak pas na onderzoek, blijkt dat je nutriënten tekort komt, dán pas adviseer ik je wat je aan supplementen nodig hebt en zoek ik voor jou de beste uit.

Tags