bird
vrijdag 24 maart | 17.20 uur

Ford Gerritse Hendriks

ford-gerritse-hendriks-fiesta-en-focus

In het stroomgebied van de Rijn, Waal en de Maas is Ford Gerritse Hendriks een begrip.

Door de samenvoeging van twee familiebedrijven M.C. Gerritse Personenwagens en Autobedrijf Hendriks verlenen wij onze diensten vanuit Tiel en Oss. Een zeer ervaren team aan medewerkers staat voor je klaar om je te helpen bij de aankoop van een auto of het onderhouden van je huidige auto. Voor wie op zoek is naar een bedrijfswagen is Gerritse Hendriks Transit Centrum dealer.

Wij helpen je op weg
Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, een bedrijfswagen of een occasion, wij helpen je graag. Ook voor onderhoud, reparatie, APK en accessoires kan je bij ons terecht. Online vind je alle informatie over onze producten en diensten en heb je dan nog vragen neem dan contact met ons op.

Klantenwaardering is onze drive
Onze medewerkers zetten zich al decennia in om jou op en top van dienst te zijn. Hiervoor zijn we al meermaals beloond met de Ford Chairman’s Award. Een waardering van onze klanten op het gebied van klanttevredenheid.

De positieve reviews bevestigen ons dat de persoonlijke benadering richting onze klanten gewaardeerd wordt. Dit stimuleert ons dagelijks om onze dienstverlening te blijven optimaliseren.

Wil jij ook deel uit maken van ons team? Bekijk dan onze vacatures.

Tags