bird
dinsdag 28 september | 06.14 uur

De Tuyn-Kamer

eiken-bijgebouw-garage-1
Buiten ontspant u intenser door de stilte, de geuren van de natuur en het zonlicht dat langzaam plaats maakt voor een donkere sterrenhemel. Bij ‘De Tuyn-kamer’ zijn we elke dag gepassioneerd bezig om uw buitenleven te verbeteren. Zodat u het gehele jaar, in uw tuinhuis, kunt genieten van de natuur en uw tuin.
Wij ontwerpen en realiseren stijlvolle tuinhuizen, veranda’s en meer. Alles naar uw wens gerealiseerd met onze expertise. Wij realiseren het buitenleven waar u naar zoekt.
Onze tuinhuizen worden vervaardigd van hoogwaardige authentieke materialen zoals eiken of douglas hout met overkapping van riet of gebakken dakpannen. Onze unieke stalen kozijnen en ramen maken het plaatje compleet. Wij verzekeren u van vakmanschap en kwaliteit die we verplicht zijn aan de liefde voor ons vak.
Wij van de Tuyn-kamer zijn elke dag gepassioneerd met het buitenleven bezig. Door onze expertise op het gebied van tuinkamers en in samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Aken zorgen wij ervoor dat uw totaalproject van start tot finish met absolute topklasse realiseert wordt.
De Tuyn-kamer is sinds 2013 actief bezig uw buitenleven te verbeteren. Elke dag zijn we weer enthousiast bezig met het buitenleven. Wij zorgen dat uw wens werkelijkheid wordt.
Neem contact met ons op om uw droom werkelijkheid te maken.

Tags