bird
woensdag 05 oktober | 05.11 uur

De Potter Aggregaten

20201102_161554_222-1

Verkoop, Service, Verhuur van (nood)stroomaggregaten en toebehoren

Zelf importeren om een gunstige prijs te kunnen bedingen waar de klant ook weer voordeel van heeft, na verkoop service verlenen en mocht kopen niet uitkomen dan een huuraggregaat aan kunnen bieden. Dát is De Potter Aggregaten, al 30 jaar de specialist in de Bommelerwaard als het om aggregaten gaat.

Wie kan er zonder stroom?
In onze huidige samenleving niemand, daarom is iedereen een potentiële klant.

De particulier voor een machine bij de camper of het pleziervaartuig of bij een stroomstoring om de cv-ketel te laten werken en de telefoon op te laden. Maar ook aannemers, agrariërs, schippers, brandweerkorpsen, gemeentes, verzorgingshuizen, kantoren, productiebedrijven of winkels weten de weg naar Gameren.

De laatste jaren komt het regelmatig voor dat de netbeheerder tijdelijk de stroom afsluit voor onderhoud aan het netwerk. De Potter Aggregaten kan dan een machine voor u plaatsen waardoor werkzaamheden toch door kunnen gaan of uw winkel open kan blijven. Heeft u zelf een aggregaat dan kan deze onderhouden of gerepareerd worden op locatie of in de goed uitgeruste werkplaats te Gameren. Het belast testen of uitvoeren van een SCIOS keuring behoord tot de mogelijkheden.

De Potter Aggregaten is officieel dealer van Honda aggregaten en importeert machines van Europower uit België, Visa Italië, Himoinsa en Inmesol uit Spanje. Hierdoor kunnen aggregaten van 1 tot 1500 kVA aangeboden worden met indien gewenst specifieke motoren en generatoren.

Naast verkoop en service is de laatste 15 jaar de verhuur steeds belangrijker geworden. Met een eigen verhuurvloot van ca. 26 machines en goede contacten met collega’s, waardoor het mogelijk is om op korte termijn te putten uit hun voorraad, kan er snel een tijdelijke oplossing gecreëerd worden.

De verhuurhuur vind plaats via de afdeling De Potter Aggregaten / GENERENT, hier kunt u niet alleen terecht voor het huren van aggregaten maar ook voor:

  • kabels
  • verdeelkasten
  • lichtmasten
  • kabelbruggen
  • containers
  • brandstoftanks
  • hybrideaggregaten

Afgehaald of gebracht op aanhanger of per vrachtauto, bijna alles is mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden of het nu is voor aankoop, service / onderhoud of huren.
Bel, mail of kom langs na afspraak.

Tags