bird
vrijdag 18 juni | 00.45 uur

De Hypotheekshop

scale_1300x1300-2

Waarom onafhankelijk hypotheekadvies?
Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk. Wij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. We nemen jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen hiervoor als uitgangspunt. Zo vinden we een hypotheek die bij je inkomen en je nieuwe huis past. Wij zorgen voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu, maar ook later. Bekijk ook ons Stappenplan.

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan je nieuwe (t)huis, jouw woongeluk en je financiële welzijn. Dus ook ná het afsluiten van de hypotheek kunnen we een oogje in het zeil houden. Wij zorgen dat jouw hele financiële huishouding op orde is. En dat geeft rust.

Alles onder één dak
De Hypotheekshop is ontstaan vanuit de NVM Hypotheekshop. In de loop der tijd zijn we zelfstandig verder gegaan als 'De Hypotheekshop'. Inmiddels kunnen we je, naast hypotheken, een compleet assortiment van financiële producten en verzekeringspakketten bieden. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak.

Goed om te weten: veel van onze vestigingen werken nog steeds samen met een NVM makelaar.

Over onze formule
De Hypotheekshop Centrale Organisatie B.V. werkt als overkoepelende organisatie samen met zo’n 160 franchisenemers, ofwel de vestigingen. Zij geeft zelf geen advies. De franchisenemers hebben adviseurs in dienst. Zij geven je advies en bemiddelen bij de (hypotheek)aanvraag. De vestigingen zijn aparte juridische entiteiten en zelfstandige ondernemingen en hebben hun eigen AFM vergunning en hun eigen KiFiD aansluitnummer. Je gaat een overeenkomst aan met de adviseur van de vestiging, de franchisenemer.

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de adviseurs van De Hypotheekshop.

Tags