bird
woensdag 05 oktober | 04.25 uur

Artisan

Artisan_Logo_Beeld-2

De naam van kwekerij Artisan – handmade orchids – staat voor ambacht en benadrukt het verfijnde vakwerk van onze mensen. Sinds 2006 wordt er bij ons, in het glastuinbouwgebied ‘de Bommelerwaard’ in Nieuwaal, op 2,5 hectare Phalaenopsis geteeld. Een product dat we ‘in de vingers hebben’!

Artisan staat bekend om de eigentijdse bedrijfsvoering, een creatief assortiment en duurzame teelt, wat terug te zien is in de ambachtelijke uitstraling van onze producten.

Artisan Orchids

Wij onderscheiden ons in superieure kwaliteit van de orchidee. Een Phalaenopsis met veel takken en bloemen in een compact formaat. Ook streven wij naar een onverwoestbaar product, een orchidee met een extra lange bloeiperiode, waar de betere bloemist of tuincentra zich op hun beurt mee kunnen onderscheiden. Met een assortiment bestaande uit circa 40 verschillende soorten en een breed scala aan kleuren, bieden we ruime keuze voor onze klanten. Ook bieden wij de klanten producten met een enorme sierwaarde. Zo herkennen klanten ons aan de ambachtelijke potcover, craft hoes, verpakkingsdoos en etiket in de speciaal ontwikkelde duurzame Artisan uitstraling.

Artisan heeft een team waarin iedereen gedreven is en zich met hart en ziel inzet voor de kwekerij en de producten. Extra bijzonder is het feit dat sommige teamleden al zeer lang werkzaam zijn bij ons. Met elkaar hebben we jarenlange kennis en ervaring, daarom worden alle medewerkers niet voor niets ‘onze ambachtslieden’ genoemd.

In deze wereld van automatisering leggen we de lat voor persoonlijke service hoog. Zo staan innovativiteit, hoge service en persoonlijke klantbenadering hoog bij ons in het vaandel.

Artisan Orchids

Artisan heeft een winkel vol met prachtige Phalaenopsis, vers uit de kas, te vinden bij de kwekerij in Nieuwaal. Deze shop is speciaal ingericht voor de consument, waar een breed assortiment met verschillende soorten en kleuren Phalaenopsis te vinden is. Daarnaast is er een ruime keuze aan diverse sierpotten, arrangementen, interieurdecoratie en cadeau-ideeën.

Artisan biedt ook de mogelijkheid aan consumenten om de orchideeën online te bestellen, middels hun eigen webshop. De producten worden verstuurt in een speciale verzenddoos waardoor je snel, veilig en gemakkelijk kunt genieten van onze orchideeën. Leuk voor jezelf, maar ook leuk als cadeautje. Je kunt er namelijk voor kiezen om een leuk persoonlijk kaartje mee te sturen met de bestelling.

Artisan Orchids

Tags