over ons | adverteren | sitemap | contact

Gezondheid en Zorg

begeleiding en coaching


zorg en welzijn special
Uw advertentie hier?
Gids aanmelden Gids aanmelden / wijzigen › ‹ terug naar gids

Ammerzoden
Therapeutisch Centrum De Zonnevlecht Therapeutisch Centrum De Zonnevlecht
Zandweg 9, 5324JN, Ammerzoden
Bruchem
Levenscoach Marian Bleijenberg Levenscoach Marian Bleijenberg
Dorpsstraat 33, 5314AD, Bruchem
Coaching op levensvragen, hulpvragen vanuit u priveleven maar
ook vanuit u werk. Als u merkt dat u de kwaliteit van leven niet meer voelt en alle levensvreugde is weggeëbt. Dan word het tijd jezelf serieus te nemen. Samen werken aan een optimaal, positief en krachtig bestaan. Zodat u uw omgeving weer als liefdevol kunt ervaren en volop geniet van het leven.
Psychologenpraktijk van Keulen Psychologenpraktijk van Keulen
Gruttostraat 1, 5314AZ, Bruchem
Hedel
Hearttotouch  Hearttotouch 
Salomonsakker 18, 5321WK, Hedel
Begeleiding bij verandering in de professionele en
persoonlijke ontwikkeling van mensen.
Praktijk voor Speltherapie Erna van Dijk Praktijk voor Speltherapie Erna van Dijk
Gouwakker 13, 5321WE, Hedel
St. Woord en Daad - Comité Bommelerwaard St. Woord en Daad - Comité Bommelerwaard
Veldweg 8, 5321 JE, Hedel
Heerewaarden
100 procent Mens 100 procent Mens
Hogestraat 44, 6624BB, Heerewaarden
100 procent Mens is een helpende hand als jij of je kind fysiek, emotioneel of mentaal vastloopt. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem. 100 procent mens helpt je om jezelf beter te begrijpen en te begeleiden. Mijn werkwijze is te coachen/trainen op zelfinzicht zodat mensen in hun kracht gaan staan.
Brainsight Brainsight
Notger van Luikhof 22, 6624 BS, Heerewaarden
Mindsetcoaching voor gedreven professionals. Liliane Hommers.
HuMentor  HuMentor 
Notger van Luikhof 22, 6624BS, Heerewaarden
Voor persoonlijke- en organisatieontwikkeling. Maatwerk voor teams. Bijzonder palet aan diensten op gebied van coaching. Oplossingsgerichte aanpak. Systemisch coachen & opstellingen. Inzet van het paard als extra coachdimensie, spiegel en metafoor. Werkt vanuit verschillende coachlocaties in de Bommelerwaard.
Kerkdriel
Destiny Coaching & Trainingen  Destiny Coaching & Trainingen 
Maasbandijk 8, 5331KD, Kerkdriel
Destiny verzorgt coachingstrajecten. Met coaching wordt de kloof overbrugd tussen waar je nu staat en waar je heen wilt. Daarnaast biedt Destiny ook trainingen en workshops aan.
Marloes Kregting Marloes Kregting
Kamille 6, 5331 DN, Kerkdriel
Mijn Tas en Ik Mijn Tas en Ik
Mgr. Zwijsenplein, 5331 BG, Kerkdriel
Mijn tas & ik helpt kinderen spelenderwijs omgaan met indrukwekkende gebeurtenissen. Mijn tas & ik biedt hiervoor bijzondere tassen met daarin een persoonlijk doe- en bewaarboek.
Sandra Boer Meritesan Sandra Boer Meritesan
Hoorzik 22, 5331 KK , Kerkdriel
Wil jij je leven licht leven en ben je op zoek naar een oplossing voor dat wat je daar van weghoudt? Dan ben je hier op het juiste adres.
Kerkwijk
Co-Creatie Centrum C'enter Co-Creatie Centrum C'enter
Molenstraat 45, 5315AA, Kerkwijk
Coaching en training vrouwen die een stap willen maken in hun carriere. Coaching voor mensen die zich willen ontwikkelen in hun werk en leven.
Praktijk Sirius Praktijk Sirius
Kruisstraat 6, 5315 AM, Kerkwijk
Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Fysische Vasculaire Therapie Bemer, Orthomoleculaire voeding & Ayurveda, Magnesium & Aloë Vera Pakkingen en infrarood, Reiki 1&2 cursussen en reiki behandelingen, energetische massage en individuele coaching. Caroline & Wouter Tempelaar.
Poederoijen
Janshout Janshout
Maasdijk 98, 5307TD, Poederoijen
Praktijk voor professionele begeleiding bij levensloop en loopbaan. Gespecialiseerd in: Managementcoaching en coaching, Supervisie en Leersupervisie, Loopbaantraject, Gestalttherapie. Nora van der Hout - Mariosé Jansbeken.
Rossum
Body Stress Release Bommelerwaard Body Stress Release Bommelerwaard
Koningstraat 5a, 5328 BC, Rossum
Body Stress Release is een complementaire gezondheidstechniek die op een zachte, effectieve manier het lichaam aanzet om vastgezette spierspanning (body stress) los te laten (release). Deze vastgezette spierspanning is vaak de oorzaak van allerlei lichamelijke problemen.
Haga & Dijkstra Haga & Dijkstra
Burgemeester Slootspad 18, 5328CC, Rossum
Een praktijk voor psychotherapie en advies, met vrijgevestigde psychologen en psychotherapeuten.
Health4you - Herbalife coach Health4you - Herbalife coach
Rossum
In Rossum is Henri Wijgerse uw coach als het gaat om het verbeteren van uw eet- en leefstijl. Samen met u helpt hij u op weg om uw persoonlijke doelen te bereiken. Hij is expert op het gebied van gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en het verbeteren van sportprestaties. Tel: 06-46628568. Email: health4u@live.nl. Lees verder ›
Puur Leven; Yoga en Levencoaching Puur Leven; Yoga en Levencoaching
Burg. van Goelst Meijerweg 8, 5328AH, Rossum
Zielz Zielz
Kerkstraat 14, 5328AB, Rossum
Zielz geeft gemis of verdriet een tastbaar plekje. Met onze knuffels kun je persoonlijke kledingstukken en sieraden op een bijzondere wijze bewaren. Zo creëer je een blijvende herinnering die troost en warmte biedt en waarvan je zielsveel blijft houden. Elze Frie.
Velddriel
Gezinshuis Quovadis Gezinshuis Quovadis
Voorstraat 78, 5334JV, Velddriel
Gezinshuis om jongeren die dit nodig hebben een veilig thuis te geven. In het kleine dorpje Velddriel. Tel: 0485 71 24 58. Email: info@quovadiszorggroep.nl. Lees verder ›
Well
Praktijk voor Hypno/Psycho Therapie Marjanne Daalder Praktijk voor Hypno/Psycho Therapie Marjanne Daalder
Pannenhuis 24, 5325XE, Well
In mijn praktijk kunt u geholpen worden d.m.v. coaching als u het even niet meer ziet zitten. Als u dieper in wilt gaan op problemen kan dit d.m.v. hypno/psychotherapie.
Zaltbommel
Academie voor Wetenschap van de Metafysica Academie voor Wetenschap van de Metafysica
Vergtweg 65, 5301TC, Zaltbommel
Stichting de Innerlijke Lijn. Biedt een methodiek die bewust een brug leert slaan tussen materie en het geestelijk volmaakte.
Autisme Centrum Bommelerwaard Autisme Centrum Bommelerwaard
Van Heemstraweg-west 9, 5301 PA, Zaltbommel
Ieder mens is anders, zorg is daarom altijd maatwerk. Professionele hulp en ondersteuning bieden zonder het huiskamergevoel kwijt te raken. (Ambulante) begeleiding, individueel en groep. Dagbesteding volwassenen en jeugd. BSDB gespecialiseerde buitenschoolse dagbesteding. Begeleiding schooluitvallers. Gezinsbegeleiding. Pedagogische ondersteuning
Blijfgezondenvitaal.nl Blijfgezondenvitaal.nl
Citadel 101, 5301 JH, Zaltbommel
Advies en persoonlijke begeleiding bij leefstijlverbetering voor het onderhouden en/of verbeteren van gezondheid en vitaliteit. Met name voor senioren 50+, ter preventie of verbetering van chronische klachten. Afspraak op dag en tijd naar wens bij u thuis of op gewenste locatie. Mark van Liempd
CHiLLrunning CHiLLrunning
Molenwal 7A, 5301 AW, Zaltbommel
CHiLLrunning is in het leven geroepen door hardlooptrainers Karen de Bondt en Pieter Elias. Tel: 0639854304. Email: pieter@ChilLrunning.nl. Lees verder ›
CHiLLrunning
Coachduo Coachduo
Karstraat 34, 5301BR, Zaltbommel
Wij bieden professionele coaching en begeleiding op zakelijk en persoonlijk vlak. Je kunt bij ons terecht voor alle coachingsvragen, daarnaast zijn wij ervaringsdeskundige op het gebied van autisme. Gecombineerd met onze coachingsvaardigheden zijn wij in staat om mensen met autisme en mensen in hun omgeving te helpen, zowel privé als zakelijk.
Drs. I. Schols, psycholoog Drs. I. Schols, psycholoog
Zandstraat 15, 5301BT, Zaltbommel
Hypnotherapie de innerlijke spiegel Hypnotherapie de innerlijke spiegel
Nieuwstraat 4, 5301 EW , Zaltbommel
IkwilOrganizen IkwilOrganizen
Marten van Rossemsingel 101, 5301HC, Zaltbommel
Praktijk met hands-on coaching van mensen voor hulp bij het organiseren van hun spullen en paperassen met als gevolg: ruimte in huis en hoofd en een ademende agenda.
Keuzesprong  Keuzesprong 
Tolstraat 8 a, 5301AX, Zaltbommel
Studiekeuzecoaching voor jongeren bij profielkeuze, kiezen van stage en (herorientatie) op vervolgopleiding in het mbo, hbo en wo. De begeleiding is op basis van een activerende manier via opdrachten, op een laagdrempelige manier.
Kinder- en Jeugd Psychotherapiepraktijk Dumoulin Kinder- en Jeugd Psychotherapiepraktijk Dumoulin
Gasthuisstraat 18, 5301CC, Zaltbommel
Een praktijk voor psychologische en psychotherapeutische behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders of verzorgers. Tel: 0418-515582. Email: info@kjpdumoulin.nl. Lees verder ›
Kobussen & Partners Psychologen BV Kobussen & Partners Psychologen BV
Kloosterstraat 13, 5301BM, Zaltbommel
Kobussen & Partners Psychologen is gespecialiseerd in onderzoek, advies en behandeling bij psychische klachten. Wij bieden eerste- en tweedelijnsbehandelingen bij zowel volwassenen als kinderen. Tel: (073) 522 05 03. Email: info@kobussen-partners.nl. Lees verder ›
Lonneke de Hart Gz-psycholoog  Lonneke de Hart Gz-psycholoog 
van Heemstraweg-west 11 d, 5301PA, Zaltbommel
Maatschap Psychologenpraktijk Bommelerwaard  Maatschap Psychologenpraktijk Bommelerwaard 
van Heemstraweg-west 11 d, 5301PA, Zaltbommel
Psychologische zorg in de eerste lijn (GBGGZ). Psychologische hulp aan volwassenen, kinderen en jongeren met zeer diverse problemen. Voor volwassenen, jeugdigen en kinderen. Tel: 0418 - 515 214. Email: info@psychologenbommelerwaard.nl. Lees verder ›
MB Kinder- en Jeugdpsychologie MB Kinder- en Jeugdpsychologie
De Virieusingel 8, 5301GB, Zaltbommel
MB Kinder- en Jeugdpsychologie is een kleinschalige en zelfstandige praktijk voor eerstelijns psychologische zorg voor kinderen en jongeren tot 23 jaar. MB is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van leerproblemen, gedragsproblemen en ontwikkelingsproblemen. Tel: 06 55140664. Email: info@mbpsychologie.nl. Lees verder ›
Mindful Run Zaltbommel Mindful Run Zaltbommel
Molenwal 7A, 5301 AW, Zaltbommel
CHiLLrunning geeft een 5-weekse cursus hardlopen, met ademhalingstechnieken en mindfulness voor de gevorderde én de startende hardloper. Tel: 06-39854304. Email: Pieter@chillrunning.nl. Lees verder ›
Motivatiecoach Franka Huveneers Motivatiecoach Franka Huveneers
Zaltbommel
Wil je inspireren en motiveren om het beste uit jezelf te halen in de breedste zin van het woord. Of je nu werk zoekt, een nieuwe studie wilt starten, van baan wilt wisselen, prioriteiten wilt leren stellen, meer balans in je leven wilt, een betere tijdsbesteding wilt, carrière wil maken of juist een tandje lager wilt, ik help je d.m.v. maatwerk coaching om je doel te bereiken. Ik leef en werk vanuit een christelijke levensvisie en gebruik dit, desgewenst, ook in mijn coaching.
PPOPP Persoonlijke Ontwikkeling  PPOPP Persoonlijke Ontwikkeling 
Ketelsteeg 4, 5301KC, Zaltbommel
Pauline Tideman.
Praktijk voor contextuele begeleiding Fermont  Praktijk voor contextuele begeleiding Fermont 
Wielkamp 2, 5301DB, Zaltbommel
Familie in balans. Gespreksvoering met extra aandacht voor familierelaties.
Psychologenpraktijk Merel van Daalen  Psychologenpraktijk Merel van Daalen 
Van Heemstraweg West 11 d, 5301PA, Zaltbommel
Psychologenpraktijk van Dongen  Psychologenpraktijk van Dongen 
Gisbert Schairtweg 60, 5301XE, Zaltbommel
Psychologenpraktijk van Vliet  Psychologenpraktijk van Vliet 
van Heemstraweg-west 11 d, 5301PA, Zaltbommel
Psychotherapie Jan van Montfoort  Psychotherapie Jan van Montfoort 
Buitentuin 99, 5301WP, Zaltbommel
Simone Kleinlooh, Praktijk voor Danstherapie, Coaching en Supervisie Simone Kleinlooh, Praktijk voor Danstherapie, Coaching en Supervisie
Ruiterstraat 14, 5301ED, Zaltbommel
Simone Kleinlooh. Dans- en bewegingstherapie is een ervaring- en lichaamsgerichte vorm van therapie waarbij dans en beweging worden ingezet om een veranderingsproces op gang te brengen.
Simone Kleinlooh, Praktijk voor Danstherapie, Coaching en Supervisie
Slimpoint, Afslank & Bewegingscentrum voor vrouwen Slimpoint, Afslank & Bewegingscentrum voor vrouwen
Van Heemstraweg-West 4, 5301PA, Zaltbommel
Afslank & Bewegingscentrum voor vrouwen. Wilt u veel of weinig afvallen, probleemzones aanpakken, plaatselijke figuurcorrectie, huidverbetering, centimeters verliezen waar u dat wilt of u gewoon vitaal voelen? Samen met Slimpoint bereikt u op een gezonde en natuurlijke manier uw persoonlijk gewenste gewicht en figuur. Tel: 0418 - 51 98 46. Lees verder ›
Slimpoint, Afslank & Bewegingscentrum voor vrouwen
Speltherapiepraktijk Henriëtte de Ruijter  Speltherapiepraktijk Henriëtte de Ruijter 
Spie 1, 5301ZZ, Zaltbommel
Tel: 0418 - 510 700.
Woman Wise, Praktijk Hermine Schoneveld Woman Wise, Praktijk Hermine Schoneveld
De Virieusingel 8, 5301 GB, Zaltbommel
Hermine Schoneveld, Woman Wise, begeleidster van rituelen, bewustwordingsprocessen en massage therapeute, is na vele omzwervingen in 1998 neergestreken in de Bommelerwaard. Hier biedt ze met haar praktijk rust en ruimte aan iedereen die tijd wil vrij wil maken om tot zichzelf te komen. Tel: 0418-795025 / 06-30305506.
Zen.nl Zaltbommel Zen.nl Zaltbommel
De Poorterij via ingang huisgenoten, Nieuwstraat 2 , 5301 EW, Zaltbommel
Zenmeditatie door Jeroen Hordijk. Zen.nl is een samenwerkingsverband van een groot aantal zen-centra in Nederland en staat onder leiding van zenmeester Rients Ritskes. Wie mediteert kan zich vaak beter concentreren, slaapt beter, heeft meer energie en is creatiever.
Zuilichem
De Welldaad, klooster i.o. De Welldaad, klooster i.o.
Meidijk 17, 5305VJ, Zuilichem
De Welldaad. is een plek waar je wordt uitgenodigd jezelf te ZIJN. Een plek waar je tot rust kan komen. Naast coaching, training, een theetuin en een Bed & Breakfast is er de mogelijkheid tot een retraite in de Pipowagen. In de theetuin kun je genieten van een kopje kruidenthee of koffie, biologische sappen en vers gebakken biologische taart. De Theetuin is open van april tot oktober op woensdagen en in weekeinden. Margje Beekenkamp & Jan Maarten Fernig.
Overig
Brabantzorg Brabantzorg
Gasstraat 20, 5349AA, Overig
BrabantZorg biedt wonen, zorg en welzijn in en vanuit locaties in de regio's Oss, Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Bommelerwaard. BrabantZorg biedt een zeer uitgebreid pakket diensten. Met veel persoonlijke aandacht en dichtbij de mens. Brabantzorg heeft vier locaties in de Bommelerwaard. Tel: 088 998 55 55. Email: info@brabantzorg.eu. Lees verder ›
Brabantzorg
Smienk Trapliften B.V. Smienk Trapliften B.V.
Postbus 249, 8070 AE Nunspeet, Overig
Heeft u een vraag over een traplift? Of over onze service, garantie of levertijd? Of wilt u een vrijblijvende thuisdemonstratie aanvragen? Bel ons, of vul dit formulier in. Wij helpen u graag! Tel: 0341-783473. Email: info@smienktrapliften.nl. Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Uitgelicht
BBQ-restaurant Brandend Zand
BBQ-restaurant Brandend Zand
Een bijzondere eetgelegenheid voor lunch, borrel en diner.  In dit gezellige restaurant, met stoere veranda en uitzicht over de Zandmeren, voelt iedereen zich direct thuis!
Lees verder ›
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Sloepenverhuur Bommelerwaard
Jachthaven de Maas. Verhuur van sloepen en zeilboten. Een vaarbewijs is niet nodig. U vaart er zó mee weg! Tevens jachtmakelaar in motorboten, taxaties, in- en verkoop. 
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Het Hof
Het Hof
In hartje Zaltbommel vind je een prachtige ruimte voor feesten en partijen met een warm hart voor kunst en cultuur.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden