over ons | adverteren | sitemap | contact

Solipsis, Comfort Class in ICT


Deel deze pagina

Het pand van Solipsis aan het marktplein van Brakel
Enkele van onze ICT-specialisten
Al bijna 25 jaar behoort Solipsis tot de grote spelers op ICT gebied. Het bedrijf met kantoor in het Bommelerwaardse Brakel vertaalt de meest complexe ICT vragen in adequate oplossingen, zodat u als ondernemer met een gerust hart achterover kunt leunen.

Dienstverlening

De Solipsisgroep staat garant voor: Performance management met bewezen tools, adequaat ICT-beheer en modern Document Management. U krijgt steevast beschikking over gecertificeerde en ervaren ICT-specialisten.

Uw ICT-infrastructuur
Een onderneming is altijd in beweging. Wilt u goed anticiperen op veranderende behoeften van medewerkers en opdrachtgevers, dan moet uw ICT meebewegen.
Een doordachte ICT-infrastructuur is flexibel en ondersteunend. Uw ICT en daarmee de infrastructuur van de ICT moet daarop ingericht zijn. Hoe goed is uw ICT-fundament? Solipsis neemt uw complete IT-omgeving kritisch onder de loep.

Systeem- en netwerkbeheer
Goed systeem- en netwerkbeheer is een basisvoorwaarde voor de efficiënte werking van ICT. ICT moet het daarom gewoon doen, altijd. Maar ICT doet het niet altijd. En al helemaal niet ‘gewoon’. Kundig systeem- en netwerkbeheer door Solipsis zorgt voor de continuïteit van uw organisatie.

Informatiebeveiliging
Stroomuitval, brand, inbraak, virussen, crashende servers of uitval van uw computers. Fysiek of virtueel: bedreigingen zijn er altijd en overal. De continuïteit van uw organisatie hangt samen met de beschikbaarheid van uw bedrijfsinformatie. Deze kunt u waarborgen met slimme ICT-oplossingen. Continuïteit, ook in situaties waar u geen invloed op heeft.

Bring Your Own Device
Privéapparatuur, als smartphones, tablets en laptops, wordt meer en meer ook voor zakelijke doeleinden gebruikt. Dit zogeheten ‘BYOD’ (Bring Your Own device) kunt u maar beter goed geregeld hebben. BYOD is bovendien in combinatie met ICT in de Cloud zeer interessant, want dit is zowel geldbesparend als efficiëntievergrotend. BYOD vereist natuurlijk wel een goede beheerorganisatie voor veilig gebruik van uw bedrijfsdata. Ook is het zaak heldere afspraken te maken. Solipsis geeft u hierin een goed advies.

ICT in de cloud
Het gebruikmaken van applicaties en apparatuur via internet waarbij de zorg voor beheer, updates en upgrades bij de leverancier ligt, is cloud computing. Een heel herkenbaar voorbeeld is webmail. Cloud computing maakt veel toepassingen nu ook haalbaar en betaalbaar voor kleine(re) organisaties. Mooie voorbeelden hiervan zijn ICT-beheer op afstand, servervirtualisatie, online backup, online dataopslag en BYOD. Daarbij maakt cloud computing plaatsonafhankelijk werken mogelijk en is daarmee een belangrijke voedingsbodem voor het nieuwe werken.
Naam:
Solipsis B.V.
Adres:
Marktplein 2,
5306 BA Brakel
Websites:
www.solipsis.nl
www.hollandhouse.com
www.intradata.nl
www.vl-it.nl
Contact:
T 0418 576 100
E info@solipsis.nlGeschiedenis van de Solipsisgroep

Solipsis is in 1990 opgericht door Wim J.N. Buitenhuis. Hoofdkantoor is het voormalige gemeentehuis van Brakel aan het karakteristieke Marktplein. Door de overname van Holland House b.v. in 2006 en IntraData b.v. in 2008 is de Solipsisgroep ontstaan. In 2013 is VL IT Specialisten uit Zaltbommel aan de groep toegevoegd.

Solipsis informeert u graag!

Wilt u meer weten over Solipsis en wat we voor u kunnen betekenen? Bel ons dan: 0418 – 576 100 of mail naar info@solipsis.nl.

Referenties

Solipsis werkt momenteel voor een gevarieerde kring van (inter)nationale opdrachtgevers. Een aantal van die klanten aan het woord:

Richard van der Linde, hoofd automatisering bij Roem van Yerseke: "De consultants van Solipsis hebben goed naar onze wensen en eisen geluisterd en die op de juiste manier vertaald naar praktische oplossingen. Mocht ik zelf een keer een foutmelding missen, dan vangt Solipsis dat op en dat is een veilig idee."

Daniël Bouwmeester, kwaliteitsmanager bij Jac van den Oord: "Van de vier voorstellen die we kregen, was die van Solipsis eigenlijk de enige die echt op maat gemaakt was. Al onze eisen en wensen die we samen besproken hadden, vonden we terug in de offerte. Het Support Center van Solipsis heeft de dagelijkse ICT-werkzaamheden vakkundig overgenomen. De responsetijd is hiermee ook korter geworden. Kortom: met Solipsis kunnen we verdere groei van ons bedrijf wel aan!"

André de Ket, administrateur bij Rik Holland: "De prijs/kwaliteit-verhouding die Solipsis bood was erg aantrekkelijk en ook het contact was goed, waardoor de keus al snel op Solipsis viel. Met deze hardware-update gaan we goed voorbereid de verdere groei van het bedrijf tegemoet."

Huibert van der Ven, directeur van G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf: "Het is de investering meer dan waard! Solipsis kan inloggen op ons systeem en de besturing overnemen, om zo de eventuele problemen snel en deskundig op te lossen. We weten uit eigen ervaring dat het niet werkt om zelf te gaan rommelen in de instellingen. Zeker niet wanneer pc’s verbonden zijn in een netwerk. Daar willen we onze vingers niet meer aan branden. Ten opzichte van de oude situatie is onze ICT-omgeving nu veel stabieler en sneller."
Uitgelicht
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Gasthuiskapel Zaltbommel
Gasthuiskapel Zaltbommel
Huis van Cultuur in het oude centrum van Zaltbommel. Voor concerten, huwelijken en andere bijeenkomsten zeer geschikt.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden