over ons | adverteren | sitemap | contact

Cello ondersteunt


Deel deze pagina

Mensen met een beperking kunnen bij Cello terecht voor specialistische kinderzorg, wonen, werken of vrijetijdsbesteding. Maar ook voor bijvoorbeeld (ambulante) begeleiding, behandeling en advies, thuiszorg, logeren of het volgen van een cursus. Onder het motto 'ik zie jou' vindt de zorg en dienstverlening plaats.

Wonen bij Cello
Wonen bij Cello varieert van begeleiding op afspraak (bij cliënten die zelfstandig wonen en een aantal uren per week begeleiding nodig hebben) tot intensieve 24-uurs begeleiding/verzorging. Alles wat daartussen zit, is in principe mogelijk.

Dagbesteding en werk
Bij Cello kan je werk doen dat je leuk vindt en dat bij je past. Activiteiten en werkzaamheden worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes. Heb je een zeer ernstige verstandelijke beperking of heb je een aan autisme verwante stoornis, dan biedt Cello je speciale vormen van dagbesteding en intensieve begeleiding. Ook als je wat ouder bent kun je gebruikmaken van een aangepast aanbod.

Vrije tijd
De dienst Vrije Tijd zorgt het hele jaar heen voor activiteiten, vaak in clubverband. Denk daarbij aan jeu de boules, boccia, sjoelen, wandelen, vissen, biljarten, fietsen of dansen. Daarnaast organiseert Vrije tijd evenementen op speciale dagen (zoals Kerstmis, Pasen of Koninginnedag) en natuurlijk met Carnaval. Muziekavonden en koffieconcerten staan ook op het programma.

Kind en gezin
Cello heeft mogelijkheden om professioneel en flexibel ondersteuning te geven bij de begeleiding van kinderen met een ontwikkelingsachterstand en/of meervoudige beperking.

Behandeling en begeleiding
Bij Cello werken allerlei specialisten om de beste begeleiding te geven. Zij zijn goed in hun vak en weten hoe ze om moeten gaan met jouw beperking. Vanuit het ondersteuningsplan wordt bekeken wie wordt ingezet en welke stappen gezet gaan worden.


Naam:
Cello
Adres:
De Ring 14,
5261 LM Vught
Telefoon:
088 345 1000
Email:
info@cello-zorg.nl
Website:
www.cello-zorg.nl
Ruim 2.700 medewerkers en 1000 vrijwilligers begeleiden bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd. Maar ook voor (ambulante) begeleiding, behandeling en advies, thuiszorg of het volgen van en cursus kun je bij mij terecht. Onder het motto ‘ik zie jou’ vindt mijn zorg en dienstverlening plaats.
Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden