over ons | adverteren | sitemap | contact

BetuweZorg


Deel deze pagina

BetuweZorg is een hartverwarmende thuiszorgorganisatie die haar cliënten en medewerkers centraal stelt. De zorg die zij levert wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van onze cliënten. Hierbij houdt de cliënt de regie over het leven en zorgen we er samen voor dat onze cliënten zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

De organisatie is continue in ontwikkeling. Wij houden onszelf op de hoogte van de veranderingen in de zorg en spelen hier adequaat op in.

BetuweZorg levert:


Hulp bij het Huishouden
Lukt het u niet (meer) uw huishouden geheel of gedeeltelijk zelfstandig uit te voeren en heeft u hierbij hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag met het schoon en leefbaar houden van uw huis. Op deze manier zorgen we er samen met u voor dat u nog zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Voor de hulp bij het huishouden gaan wij voor u op zoek naar een passende, vaste zorgverlener die bij u wordt ingepland op een voor u geschikt moment. Uw zorgverlener kan u vervolgens helpen bij de taken die u niet meer zelfstandig kunt uitvoeren. U kunt hierbij denken aan taken als stofzuigen, vloer dweilen, stoffen, badkamer soppen, wc schoonmaken, keuken poetsen of de was strijken.

Verpleging & Verzorging
Bent u door ziekte, ouderdom of een ziekenhuisopname beperkt en heeft u hulp nodig bij persoonlijke verzorging en/of verpleegkundige handelingen? Wij helpen u graag met bijvoorbeeld douchen, wassen en aankleden, aan- en/of uittrekken van steunkousen, aanreiken of toedienen van medicijnen, druppelen van ogen, toedienen van injecties als fraxiparine en insuline, verzorgen van wonden, katheter of stoma en pijnbestrijding.

De hulp kan langdurig zijn wegens een bepaald ziektebeeld of kortdurend bijvoorbeeld bij revalidatie na knie- of heup ok. Daarnaast bieden wij ook terminale zorg in de laatste maanden van het leven.

Individuele begeleiding
Lukt het u even niet uw huishouden op orde te houden, heeft u weinig tot geen contacten of kent u iemand die niet meer in staat is geheel zelfstandig thuis te wonen? Onze medewerkers staan op dat moment graag voor u klaar en kunnen u helpen uw leven weer op orde te krijgen of u of uw naasten te begeleiden in het dagelijks leven.


Thuiszorg nodig?


Wanneer u moeite heeft met een aantal zaken, maar u wel graag thuis in uw eigen omgeving wilt blijven wonen, kunt u gebruik maken van thuiszorg via BetuweZorg. Onze medewerkers zorgen er graag voor dat u met de dingen, die u niet meer geheel of gedeeltelijk zelfstandig kunt, wordt geholpen.

Wij stimuleren u hierbij in het vergroten van uw zelfredzaamheid en eigen regie en betrekken waar mogelijk uw netwerk bij de zorg. Zo zorgen we er samen met u en uw omgeving voor dat u zolang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Om de nodige zorg zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op uw persoonlijke situatie vindt er voor het starten van de zorg een intakegesprek plaats met één van onze medewerkers. Tijdens dit gesprek wordt besproken welke zorg en ondersteuning er precies nodig is.

Er wordt gekeken naar wat u nog zelf kunt, waar uw omgeving u in kan ondersteunen en voor welke taken er professionele hulp nodig is. Zo kan de zorg volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Dit wordt vastgelegd in het ondersteunings- en/of zorgplan.
Naam:
BetuweZorg
Adres:
Kerkstraat 29
4191 AA Geldermalsen
Contact:
Ons kantoor is open van 08.00 tot 16.30 uur, buiten deze tijden zijn wij voor spoedgevallen te bereiken onder nummer 088 - 8009900.
Huishouding:
Telefoon: 088 - 8009910
hv@betuwezorg.nl
Verzorging & verpleging:
Telefoon: 088 - 8009930
thuis@betuwezorg.nl
Website:
www.betuwezorg.nl


Uitgelicht
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
WEA Rivierenland Accountants & Adviseurs
Met acht vestigingen, één van de belangrijkste accountants- en belastingadvieskantoren voor het mkb in Rivierengebied.
Lees verder ›
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht
Bed & Breakfast Dijkzicht is gelegen aan de Waaldijk in het rustieke Hurwenen. U kunt overnachten in één van onze kamers of in ons vakantiehuisje.
Lees verder ›
B&B D'waalgasten
B&B D'waalgasten
Riet en Evert hebben het achterhuis van de Boerenhoeve omgebouwd tot een comfortabel gastenverblijf met drie tweepersoonskamers, een keuken en een badkamer. Zeer goed bereikbaar.
Lees verder ›
't Stadscafť Zaltbommel
't Stadscafť Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Biologisch Fruitbedrijf De Sterregaard
Tussen Hedel en Ammerzoden staat een boomgaard met verschillende oud-Hollandse vruchten. Laat je elke week verrassen met een abonnement op een biologische groente- en fruitpakket!
Lees verder ›
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg Bakker Belastingadvies en Administraties
Opsteeg, Bakker en hun team vormen samen een bijzonder administratie- en advieskantoor in het hartje van Zaltbommel.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden