over ons | adverteren | sitemap | contact

AV Mediaproductions


Professionele, krachtige films


Deel deze pagina

Met een korte film trekt u duizend keer beter de aandacht dan met lange teksten en ingewikkelde presentaties. Zeker als het een professionele, krachtige film is. En juist díe maakt AV Mediaproductions!

Wat ooit begon als een hobby is nu de professie geworden van André Versteeg. De filmer uit Rossum staat in de Bommelerwaard al jaren bekend als een vakman. André beschouwt het filmen van mensen in verschillende acties en in verschillende omgevingen elke dag als een nieuwe uitdaging. Met uitermate geavanceerd materiaal gaat hij op pad, op zoek naar spannende uitdagingen en momenten.

AV mediaproductions is gespecialiseerd in het filmen en monteren van educatieve producties, bedrijfspresentaties, interviews en simulaties. En omdat één beeld meer zegt dan 1000 woorden ziet u hier een aantal voorbeelden:


Bedrijfsfilm R2B


Op expeditie in Noorwegen

Promotiefilm De Gouden Molen

Promofilm Sublimotion

Naam:
AV Mediaproductions
Adres:
Rietvoorn 9
5328 BP Rossum
Telefoon:
06-54758212
Email:
info@avmediaproductions.nl
Website:
www.avmediaproductions.nl

Promotiefilms
U wilt uw bedrijf presenteren, laten zien wat u doet, hoe u dat doet en vooral waarom u het beter doet dan anderen. Een bedrijfsfilms is daarvoor het geschikte medium. Maar dan wel een goede film, die duidelijk is, to the point en optimaal uw boodschap communiceert. AV Mediaproductions maakt dat soort films.

ZaMaa
Onder de naam ZaMaa maakt André Versteeg samen met Kees Tijssen reportages met karakter van mensen uit de Bommelerwaard. Bijzondere gewone mensen, mensen met een passie, mensen met een visie, ondernemers en vrijwilligers… Kortom; allemaal unieke mensen. André doet de camera, het geluid en licht… Kees Tijssen is de man van de interviews. Bekijk het resultaat op www.zamaa.nl.
ZaMaa Kees Tijssen
Uitgelicht
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Party-Cruises Bommelervaart en Princehof
Varen met de Bommelervaart is een belevenis! Dit prachtige, ruime schip in de haven van Zaltbommel heeft een warme uitstraling en is van alle gemakken voorzien.
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
Camping De Rietschoof - Feestcafé de Rietschoof
De Rietschoof is een vrolijk feestcafé gevestigd in de voormalige stoeterij op camping de Rietschoof (25 hectare) met een prachtig uitzicht op de Andelse Maas.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
adverteren
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden