over ons | adverteren | sitemap | contact

AV Mediaproductions


Professionele, krachtige films


Deel deze pagina

Met een korte film trekt u duizend keer beter de aandacht dan met lange teksten en ingewikkelde presentaties. Zeker als het een professionele, krachtige film is. En juist díe maakt AV Mediaproductions!

Wat ooit begon als een hobby is nu de professie geworden van André Versteeg. De filmer uit Rossum staat in de Bommelerwaard al jaren bekend als een vakman. André beschouwt het filmen van mensen in verschillende acties en in verschillende omgevingen elke dag als een nieuwe uitdaging. Met uitermate geavanceerd materiaal gaat hij op pad, op zoek naar spannende uitdagingen en momenten.

AV mediaproductions is gespecialiseerd in het filmen en monteren van educatieve producties, bedrijfspresentaties, interviews en simulaties. En omdat één beeld meer zegt dan 1000 woorden ziet u hier een aantal voorbeelden:


Bedrijfsfilm R2B


Op expeditie in Noorwegen

Promotiefilm De Gouden Molen

Promofilm Sublimotion

Naam:
AV Mediaproductions
Adres:
Rietvoorn 9
5328 BP Rossum
Telefoon:
06-54758212
Email:
info@avmediaproductions.nl
Website:
www.avmediaproductions.nl

Promotiefilms
U wilt uw bedrijf presenteren, laten zien wat u doet, hoe u dat doet en vooral waarom u het beter doet dan anderen. Een bedrijfsfilms is daarvoor het geschikte medium. Maar dan wel een goede film, die duidelijk is, to the point en optimaal uw boodschap communiceert. AV Mediaproductions maakt dat soort films.

ZaMaa
Onder de naam ZaMaa maakt André Versteeg samen met Kees Tijssen reportages met karakter van mensen uit de Bommelerwaard. Bijzondere gewone mensen, mensen met een passie, mensen met een visie, ondernemers en vrijwilligers… Kortom; allemaal unieke mensen. André doet de camera, het geluid en licht… Kees Tijssen is de man van de interviews. Bekijk het resultaat op www.zamaa.nl.
ZaMaa Kees Tijssen
Valentijnsdag
Uitgelicht
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›
B&B De Bloesemhof
B&B De Bloesemhof
Sfeervol overnachten in een rustige landelijke omgeving. Twee knusse moderne en comfortabele gastenverblijven met ruime voorzieningen.
Lees verder ›
't Stadscafé Zaltbommel
't Stadscafé Zaltbommel
Het bruisende middelpunt van Zaltbommel. Het terras op de Markt is de ‘huiskamer’  van Zaltbommel.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
BOB de Brouwerij Bus
BOB de Brouwerij Bus
Zin om een gezellig avondje te borrelen, maar niemand wil BOB’en? Of gewoon geen zin om te fietsen? Dan is dit de BOB de Brouwerij Bus de ideale oplossing!
Lees verder ›
B&B 't Saenraik
B&B 't Saenraik
Op 5 min. van Zaltbommel en 10 min. autorijden van Den Bosch ligt dit gastvrij en goed onderkomen. Een prima locatie voor een overnachting op doorreis.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › hoe werkt het
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden