over ons | adverteren | sitemap | contact

Aileen Ondersteuning & Begeleiding


Deel deze pagina

Begeleiding en ondersteuning aan particulieren, mantelzorgers, PGB-budgethouders en het geven van advies onder andere bij het aanvragen van een AWBZ indicatie / herindicatie voor een PGB (persoonsgebonden budget) of een ZIN (zorg in natura) en overige maatschappelijke dienstverlening.

Hulp en begeleiding bieden bij praktische/complexe hulpvragen, het aanvragen van een indicatie of een persoonsgebonden budget, het schrijven van bezwaarschriften, het invullen van formulieren, correspondentie, verder het op orde krijgen van de administratie / financiële situatie en indien nodig het treffen van een betalingsregeling.

Het versterken van sociale netwerken is van groot belang, zodat de zelfredzaamheid en participatie van kwetsbare burgers groter wordt.

Wilt u zelfstandig blijven functioneren in uw vertrouwde omgeving? Heeft u in het dagelijks leven advies, hulp en begeleiding nodig bij praktische zaken bij uw zorgaanvragen, woon- werksituatie en uw sociale redzaamheid om zelfstandig te kunnen blijven functioneren en wonen in uw eigen vertrouwde omgeving?

Aileen Ondersteuning en Begeleiding is gericht op het ondersteunen, begeleiden en stimuleren van mensen in hun zorg- woon- en werksituatie. Ondersteuning en begeleiding is van belang bij praktische zaken en om zelfredzaamheid en eigen regie zien te behouden, ook bij het maken van de juiste keuzes.

Ondersteuning / begeleiding / hulp bij praktische zaken
 • Zelfstandig- en redzaamheid bevorderen en behouden.
 • Het stimuleren van persoonlijke groei en het onderhouden van sociale contacten.
 • Het oplossen van meest voorkomende vragen en problemen.
 • Het vergroten van zelfkennis, zelfvertrouwen, motivatie en meer voldoening halen uit het woon, werk- en privésituatie.
 • Het regelen, beter plannen en het stimuleren van alledaagse praktische zaken.
 • Ondersteuning en begeleiding bij uw dagstructuur.
 • Ondersteuning en begeleiding bij het handhaven van uw vaardigheden.
 • Ondersteuning bij daadwerkelijke uitvoering van plannen.
 • Ondersteuning en begeleiding bij complexe zaken.
 • Ondersteuning en begeleiding bij uw administratie en schuldproblemen.
 • Ondersteuning en begeleiding bij het bezoeken van instanties.
 • Als intermediair fungeren tussen u en de instanties.
 • Het coördineren van een verhuizing naar een andere woning, verpleeg- of bejaardentehuis.
 • Bemiddeling.

Verder leert u:
 • Het handhaven van uw zelfredzaamheid.
 • Prioriteiten stellen, problemen oplossen, beter plannen, organiseren en uw doelen zowel woon- werk en privésituatie te verbeteren.
 • Balans vinden in uw situatie.
 • Het vergroten van uw zelfkennis, zelfvertrouwen en motivatie.
 • Assertiever worden en beter voor uzelf opkomen

U zoekt een vertrouwenspersoon die naar u luistert, niet oordeelt en u helpt met het zoeken naar oplossingen voor uw knelpunten en hoe hiermee om te gaan. Als u wilt praten, maar geen psycholoog nodig heeft, bied ik u graag een laagdrempelige vorm van luisterend oor aan. Samen kunnen we antwoorden vinden op uw vragen en oplossingen en ideeën vinden voor uw situatie. Met dit steuntje in de rug kunt u leren en inzicht krijgen in hoe u problemen beter kunt aanpakken.

Intermediair
Aileen Ondersteuning & Begeleiding bemiddelt en geeft advies zowel privé als zakelijk, en is onpartijdig als bemiddelaar om meningsverschillen en/of belangentegenstellingen op te lossen tussen twee of meer partijen. Aileen Ondersteuning en begeleiding begeleidt de communicatie en maakt het conflict hanteerbaar, zodat de partijen zelf een oplossing kunnen vinden die voor elk van hen aanvaardbaar is en dit buiten de gerechtelijke procedure gebeurt. Ook bemiddelt Aileen Ondersteuning en Begeleiding tussen instanties, zoals CIZ, SVB, GGD, zorgkantoren, gemeenten, notarissen, advocatenkantoren, incassobureaus, deurwaarders, wooncoöperaties, Juridisch loket, BKR en banken.
Naam:
Aileen Baerecke
Aileen Ondersteuning & Begeleiding
Werkadres:
Willem van Boelrestraat 159
3067 LR Rotterdam
Telefoon:
06 51 127 951
K.v.K. nummer:
302 39 699
Email:
Aileen@ondersteuningenbegeleiding.nl
Website:
www.ondersteuningenbegeleiding.nl
Wie is Aileen Baerecke?
Mijn naam is Aileen Baerecke (1958), zelfstandige met jaren werkervaring in diverse ondersteunende functies bij verschillende bedrijven, banken, zorginstelling, gemeente en organisaties. Enkele jaren geleden heb ik het roer omgegooid en besloten mij te blijven richten op mijn passie: mensen helpen en het oplossen van de meest voorkomende praktische problemen.

Meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Mede door mijn levenservaring heb ik een brede ondergrond om mensen te helpen. Mijn betrokkenheid en begeleiding leiden tot resultaten die snel zichtbaar en duurzaam zijn. Daarom bied ik mijn diensten ook graag aan u.

U kunt mij gerust bellen voor meer informatie 06 - 511 27 951. Of e-mail me om een persoonlijk gesprek te plannen: Aileen@ondersteuningenbegeleiding.nl - Aileen Baerecke neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Waar werkt Aileen Baerecke?
Aileen Ondersteuning & Begeleiding werkt vanuit haar werkruimte aan huis, maar ook bij u op locatie.

Werkgebied
Driehoek van Rotterdam - Utrecht en s’- Hertogenbosch, overige werkgebieden in overleg.

VAR verklaring
Aileen Baerecke is in het bezit van een VAR verklaring (de verklaring arbeidsrelatie), auto en een verklaring omtrent goed gedrag.
Valentijnsdag
Uitgelicht
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Jachthaven van Gent / Van Gent Watersport
Een gastvrije, comfortabele thuishaven met 450 ligplaatsen, werkplaats en winkel. Voorzien van Eco-Label ‘de Blauwe Vlag’.
Lees verder ›
Speeltuin Nederhemert
Speeltuin Nederhemert
Wat in 1915 begon als kleine speelplek met een schommel en een wip bij een theehuis is nu uitgegroeid tot een nostalgische speeltuin die doet denken aan grootmoederstijd.
Lees verder ›
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›
Servicepunt AutoMobiel
Servicepunt AutoMobiel
Voor inwoners zonder vervoer start in de gemeente Zaltbommel ‘Servicepunt AutoMobiel’. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden