over ons | adverteren | sitemap | contact

AANBIEDING: een professionele website voor 699,- !


Deel deze pagina

De Bommelerwaardgids heeft vele talenten in huis en is een begrip in de regio. Onze medewerkers zijn niet alleen tekstueel en grafisch zeer sterk, maar zijn ook in te huren voor het ontwerpen en bouwen van uw website, huisstijl, folders, inclusief kaartmateriaal, illustraties en foto’s.

Een professionele website incl. CMS voor € 699,00!

Heeft uw bedrijf een nieuwe website nodig? Wij bieden een professionele website voor een uitermate vriendelijke prijs! Een website met goede teksten, doordachte navigatie en gemakkelijk in het onderhoud, inclusief domeinnaam en hosting.

Gratis advies en 50% korting op promotie
De website van de Bommelerwaardgids is al jaren een begrip in de regio. Wij willen ook uw bedrijf mee laten profiteren van onze jarenlange expertise. Naast het bouwen van uw site geven wij u ook advies over effectieve promotie van uw bedrijf via online en offline media. Als klant krijgt u bovendien gedurende 1 jaar 50% korting op een promotiepagina in de Bommelerwaardgids.

Vele talenten in huis!
De diensten van de Bommelerwaardgids lopen uiteen van meedenken en brainstormen tot het volledig uitstippelen van een gedegen projectplan en het realiseren ervan. Of het nu gaat om het opzetten van een communicatieplan, een online strategie of een ludieke (of serieuze) social media actie, u kunt bij ons terecht! Samen met u kijken wij wat uw wensen zijn en wat wij u kunnen bieden.Het gebruiksvriendelijk beheersysteem van Wordpress.

De voordelen op een rij:


  • uniek en professioneel ontwerp in uw eigen huisstijl
  • goede navigatie en teksten
  • vindbaar in zoekmachines als Google
  • leesbaar op smartphones, tablets en desktops
  • gelinkt aan social media pagina’s
  • gebruiksvriendelijk beheersysteem
  • gratis advies over promotie van uw website
  • 60% korting op promotie via de Bommelerwaardgids gedurende 1 jaar

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact op via het formulier dan bellen wij u terug voor een afspraak.


Hoe werkt het?
Wij ontwerpen, bouwen en vullen de website voor u. Daarna neemt u zelf het beheer over dankzij het eenvoudige beheersysteem.

Ontwerp
Het ontwerpen van een website is een vak apart. Het wereldwijde web kent namelijk zo zijn eigen regels én mogelijkheden.

Navigatie
Navigatie is van het grootste belang. Met een slechte navigatie loopt u de kans dat bezoekers verdwalen en naar de volgende site zappen, of belangrijke informatie missen.

Vindbaarheid op internet
Een goede website bouwen is één ding, gevonden worden op internet is een tweede. Met goede zoekoptimalisatie komt uw website hoog in de rankings.

Leesbaar op smartphones, tablets en desktops
Daarnaast hebben we ook nog te maken met verschillen in beeldschermgrootte, besturingssysteem, browser en geïnstalleerde lettertypes. Een goede webdesigner weet deze beperkingen om te zetten in een goede mix tussen vormgeving en techniek. Zodat uw boodschap het meest effectief op het internet wordt gepresenteerd. Al onze websites zijn standaard volledig responsive, geen meerkosten dus.

Gelinkt aan social media
Uiteraard koppelen we uw website aan al uw social media uitingen (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest, etc.).

Gebruiksvriendelijk beheersysteem
Wij bouwen onze websites met Wordpress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld, bekend om zijn optimale zoekoptimalisatie en gebruikersgemak. In een handomdraai leren wij u uw eigen site te beheren.


Valentijnsdag
Uitgelicht
Cynthia Brandwijk fotografie
Cynthia Brandwijk fotografie
Freelance fotografe voor zowel de zakelijke als persoonlijke markt. Professionele foto’s met een persoonlijke touch..
Lees verder ›
Smienk Trapliften B.V.
Smienk Trapliften B.V.
Levert kwalitatieve, gebruikte trapliften door heel Nederland met 5 jaar garantie. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bekijk de videopresentatie.
Lees verder ›
De Potter Aggregaten
De Potter Aggregaten
Al jaren specialist in stroomaggregaten en andere technische apparatuur, tot ver over de landsgrenzen, maar ook in de Bommelerwaard.
Lees verder ›
Paddestoelenrijk
Paddestoelenrijk
In Rossum vind je allerlei exotische zwammen zoals de Shii-take,  de harige Pom pom Blanc en de Pioppino.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Praktijk Manpune
Praktijk Manpune
Massagetherapeut Tatsanan Manpune uit Gameren is specialist op het gebied van Traditionele Thaise massage. Zij helpt mensen hun eigen energie weer terug te vinden en de balans terug te brengen in het lichaam.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Bolcombanner
Uw advertentie hier?
Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
smienk trapliften
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden