over ons | adverteren | sitemap | contact

AANBIEDING: een professionele website voor 699,- !


Deel deze pagina

De Bommelerwaardgids heeft vele talenten in huis en is een begrip in de regio. Onze medewerkers zijn niet alleen tekstueel en grafisch zeer sterk, maar zijn ook in te huren voor het ontwerpen en bouwen van uw website, huisstijl, folders, inclusief kaartmateriaal, illustraties en foto’s.

Een professionele website incl. CMS voor € 699,00!

Heeft uw bedrijf een nieuwe website nodig? Wij bieden een professionele website voor een uitermate vriendelijke prijs! Een website met goede teksten, doordachte navigatie en gemakkelijk in het onderhoud, inclusief domeinnaam en hosting.

Gratis advies en 50% korting op promotie
De website van de Bommelerwaardgids is al jaren een begrip in de regio. Wij willen ook uw bedrijf mee laten profiteren van onze jarenlange expertise. Naast het bouwen van uw site geven wij u ook advies over effectieve promotie van uw bedrijf via online en offline media. Als klant krijgt u bovendien gedurende 1 jaar 50% korting op een promotiepagina in de Bommelerwaardgids.

Vele talenten in huis!
De diensten van de Bommelerwaardgids lopen uiteen van meedenken en brainstormen tot het volledig uitstippelen van een gedegen projectplan en het realiseren ervan. Of het nu gaat om het opzetten van een communicatieplan, een online strategie of een ludieke (of serieuze) social media actie, u kunt bij ons terecht! Samen met u kijken wij wat uw wensen zijn en wat wij u kunnen bieden.Het gebruiksvriendelijk beheersysteem van Wordpress.

De voordelen op een rij:


  • uniek en professioneel ontwerp in uw eigen huisstijl
  • goede navigatie en teksten
  • vindbaar in zoekmachines als Google
  • leesbaar op smartphones, tablets en desktops
  • gelinkt aan social media pagina’s
  • gebruiksvriendelijk beheersysteem
  • gratis advies over promotie van uw website
  • 60% korting op promotie via de Bommelerwaardgids gedurende 1 jaar

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact op via het formulier dan bellen wij u terug voor een afspraak.


Hoe werkt het?
Wij ontwerpen, bouwen en vullen de website voor u. Daarna neemt u zelf het beheer over dankzij het eenvoudige beheersysteem.

Ontwerp
Het ontwerpen van een website is een vak apart. Het wereldwijde web kent namelijk zo zijn eigen regels én mogelijkheden.

Navigatie
Navigatie is van het grootste belang. Met een slechte navigatie loopt u de kans dat bezoekers verdwalen en naar de volgende site zappen, of belangrijke informatie missen.

Vindbaarheid op internet
Een goede website bouwen is één ding, gevonden worden op internet is een tweede. Met goede zoekoptimalisatie komt uw website hoog in de rankings.

Leesbaar op smartphones, tablets en desktops
Daarnaast hebben we ook nog te maken met verschillen in beeldschermgrootte, besturingssysteem, browser en geïnstalleerde lettertypes. Een goede webdesigner weet deze beperkingen om te zetten in een goede mix tussen vormgeving en techniek. Zodat uw boodschap het meest effectief op het internet wordt gepresenteerd. Al onze websites zijn standaard volledig responsive, geen meerkosten dus.

Gelinkt aan social media
Uiteraard koppelen we uw website aan al uw social media uitingen (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest, etc.).

Gebruiksvriendelijk beheersysteem
Wij bouwen onze websites met Wordpress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld, bekend om zijn optimale zoekoptimalisatie en gebruikersgemak. In een handomdraai leren wij u uw eigen site te beheren.


Uitgelicht
Kasteel Ammersoyen
Kasteel Ammersoyen
Strategisch gelegen tussen Maas en Waal in het schitterende rivierenland van de Bommelerwaard, ligt één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van Nederland.
Lees verder ›
Solipsis B.V.
Solipsis B.V.
Comfort Class in ICT. Een pragmatische, ervaren en betrouwbare ICT-partner waarmee u een goede ICT-infrastructuur realiseert op comfortabele wijze.
Lees verder ›
Bakkerij Van Horssen
Bakkerij Van Horssen
Hét adres voor ambachtelijke kwaliteit! Bekend om De Hèlse paardenmoppen. Arthur van Horssen bakt met zorg dagelijks heerlijke producten voor een redelijke prijs. Ook online bestellen en bezorgservice.
Lees verder ›
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool Paulette Willemse
Balletschool sinds 1974 met nu ruim 350 leerlingen, drie studio’s, een deskundig docententeam en diverse dansvormen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Erkend Sterballetschool NBOB.
Lees verder ›
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Slot Loevestein
Slot Loevestein
Het verhaal van Hugo de Groot en de boekenkist kent iedereen, maar er is zoveel meer te beleven op Slot Loevestein!
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › bob
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Trapliftwijzer
Uw advertentie hier?
Digitaalburg
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden