over ons | adverteren | sitemap | contact

AANBIEDING: een professionele website voor 699,- !


Deel deze pagina

De Bommelerwaardgids heeft vele talenten in huis en is een begrip in de regio. Onze medewerkers zijn niet alleen tekstueel en grafisch zeer sterk, maar zijn ook in te huren voor het ontwerpen en bouwen van uw website, huisstijl, folders, inclusief kaartmateriaal, illustraties en foto’s.

Een professionele website incl. CMS voor € 699,00!

Heeft uw bedrijf een nieuwe website nodig? Wij bieden een professionele website voor een uitermate vriendelijke prijs! Een website met goede teksten, doordachte navigatie en gemakkelijk in het onderhoud, inclusief domeinnaam en hosting.

Gratis advies en 50% korting op promotie
De website van de Bommelerwaardgids is al jaren een begrip in de regio. Wij willen ook uw bedrijf mee laten profiteren van onze jarenlange expertise. Naast het bouwen van uw site geven wij u ook advies over effectieve promotie van uw bedrijf via online en offline media. Als klant krijgt u bovendien gedurende 1 jaar 50% korting op een promotiepagina in de Bommelerwaardgids.

Vele talenten in huis!
De diensten van de Bommelerwaardgids lopen uiteen van meedenken en brainstormen tot het volledig uitstippelen van een gedegen projectplan en het realiseren ervan. Of het nu gaat om het opzetten van een communicatieplan, een online strategie of een ludieke (of serieuze) social media actie, u kunt bij ons terecht! Samen met u kijken wij wat uw wensen zijn en wat wij u kunnen bieden.Het gebruiksvriendelijk beheersysteem van Wordpress.

De voordelen op een rij:


  • uniek en professioneel ontwerp in uw eigen huisstijl
  • goede navigatie en teksten
  • vindbaar in zoekmachines als Google
  • leesbaar op smartphones, tablets en desktops
  • gelinkt aan social media pagina’s
  • gebruiksvriendelijk beheersysteem
  • gratis advies over promotie van uw website
  • 60% korting op promotie via de Bommelerwaardgids gedurende 1 jaar

Interesse?

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem contact op via het formulier dan bellen wij u terug voor een afspraak.


Hoe werkt het?
Wij ontwerpen, bouwen en vullen de website voor u. Daarna neemt u zelf het beheer over dankzij het eenvoudige beheersysteem.

Ontwerp
Het ontwerpen van een website is een vak apart. Het wereldwijde web kent namelijk zo zijn eigen regels én mogelijkheden.

Navigatie
Navigatie is van het grootste belang. Met een slechte navigatie loopt u de kans dat bezoekers verdwalen en naar de volgende site zappen, of belangrijke informatie missen.

Vindbaarheid op internet
Een goede website bouwen is één ding, gevonden worden op internet is een tweede. Met goede zoekoptimalisatie komt uw website hoog in de rankings.

Leesbaar op smartphones, tablets en desktops
Daarnaast hebben we ook nog te maken met verschillen in beeldschermgrootte, besturingssysteem, browser en geïnstalleerde lettertypes. Een goede webdesigner weet deze beperkingen om te zetten in een goede mix tussen vormgeving en techniek. Zodat uw boodschap het meest effectief op het internet wordt gepresenteerd. Al onze websites zijn standaard volledig responsive, geen meerkosten dus.

Gelinkt aan social media
Uiteraard koppelen we uw website aan al uw social media uitingen (Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest, etc.).

Gebruiksvriendelijk beheersysteem
Wij bouwen onze websites met Wordpress, het meest gebruikte beheersysteem ter wereld, bekend om zijn optimale zoekoptimalisatie en gebruikersgemak. In een handomdraai leren wij u uw eigen site te beheren.


Uitgelicht
Atelier De Gevleugelde Ezel
Atelier De Gevleugelde Ezel
Concertpianiste Mascha van Peijpe en haar man, de schilder Dick Haakman, organiseren al 20 jaar lang kamermuziekconcerten in een unieke ambiance.
Lees verder ›
Biologische varkenshouderij van den Bogert
Biologische varkenshouderij van den Bogert
(H)eerlijk biologisch varkensvlees, rechtstreeks van de boerderij. Bestel hier uw vleespakketten.
Lees verder ›
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Restaurant en B&B Het Oude Veerhuis Heerewaarden
Sinds 1875, authentiek en sfeervol zalmrestaurant en B&B. Serveert wilde, Schotse en Ierse zalm en biologisch vlees uit de streek. Beschikt over twee B&B kamers en heeft een voetveer voor de deur.
Lees verder ›
Main Music School
Main Music School
Vraag direct een gratis en vrijblijvende proefles aan. Naast gitaar-, basgitaar-, drum-, keyboard-, piano- en zanglessen is er ook een Musical-klas, een Popkoor en een Muziek op schoot-klas.
Lees verder ›
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Biologische boerderij en B&B Schuttershof
Gemengd biologisch boerenbedrijf met koeien, varkens en schapen, een boerderijwinkel met uitsluitend biologische producten en een Bed & Breakfast. Rondleidingen op afspraak.
Lees verder ›
Stadskasteel Zaltbommel
Stadskasteel Zaltbommel
Hier wordt de geschiedenis van de streek verteld in verhalen. Verhalen over 80- Jarige oorlog, de Gouden Eeuw en uit onze tijd.
Lees verder ›

Uw advertentie hier?
naar de gids › Rabobank Bommelerwaard
Uw advertentie hier?
Handicare trapliften
Uw advertentie hier?
hoe werkt het
Uw advertentie hier?
Bolcombanner
Uw advertentie hier?
bob2
Uw advertentie hier?
Toon desktop versie
Slot Loevestein Munnikenland Zaltbommel Stadskasteel Hurnse Kil Ammersoyen Aailand Zandmeren Overnachten
Binnenkort vindt u hier informatie over alle adverteer mogelijkheden